Първоначално написано от
IronGirl
Добре, разбрах, всеки, който пише в определена тема и си изказва мнението има "стабилен комплекс", т.е. всички тука сме комплексари, щом пишем разни неща по разни теми. Както споменах имаше причина да започна да коментирам, не съм казала, че без причина съм го направила. Това и написах: "Не бих тръгнала да говоря за мерките на хората без видима причина. ИМАШЕ ПРИЧИНА и си споделих мнението." Нека да се четат нещата така, както са написани, а не да се вземат само удобни цитати.
За "крилатите фрази" или както искате ги наричайте споделих, защото ми писна да чета крайно тъпи коментари от сорта на "високите момичета не трябва да носят токове, защото приличат на кобили" и прочие. По-голямата част от тези коментари са писани от ниски момичета (а и момчета), естествено, че ще кажа нещо, за да оборя този "аргумент". Тези изрази са отправени към хората, които намират проблем в ръста на другите, или в нашия случай - проблем с ръста на високите хора, по-специално момичета. Нека да бъдем коректни и нещата, които пишем да са точни.
Всеки си има комплекси - така е, но моят комплекс със сигурност не е във височината. Това, че щом съм момиче и съм по-висока не означава, че това е комплекс. Това е някаква изкривена представа с очите на хората, че щом си много висок и е комплексиран от това. Не е така. При мен поне не е така.