.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 258
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Високи момичета на високи токове

От много време се дразня .. и днеска вече беше много култов ден и преля всичко :Д ...

Какво като има момичета които сме високи и носим токове... Никой не е казал че само ниските би трябвало да носят !...

На мен даже ми става много смешно като видя жена/момиче 155/160 на много високи токове ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Не че е грозно, но спрямо нормалните хора изглежда несъразмерен човека - много едър . Иначе на саме не е грозно, всмисал ако ходиш сама и да няма други хора около теб.

ти колко си висока...? Аз съм 1.70 и многооооо обичам високите токове.. амаа ми е малкоо гадноо повечето пъти да стърча над всички.. утре напримерр имам рд.. ии ще съм на токчета-11 см някъде.. ставам 1.81.. доста е амаа..

Град
    Цитирай Първоначално написано от rozov0
    ти колко си висока...? Аз съм 1.70 и многооооо обичам високите токове.. амаа ми е малкоо гадноо повечето пъти да стърча над всички.. утре напримерр имам рд.. ии ще съм на токчета-11 см някъде.. ставам 1.81.. доста е амаа..

Аз съм 176 и всичките които имам са или 10.5 или 11 .... не ме интересува дали съм по висока от някои ... да се оправят :Д

Да се оправят, ама пускаш тема.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да се оправят, ама пускаш тема.

дразни ме това старомодно мислене ... :Д .. под да се оправят имам предвид хората около мен които са по ниски :Д

Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    Цитирай Първоначално написано от rozov0

Аз съм 176 и всичките които имам са или 10.5 или 11 .... не ме интересува дали съм по висока от някои ... да се оправят :Д

А така..!! като са нискии.. само ще завиждат на дългите крака :Д

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Абе кво ти пука.Аз го намирам за супер яко.По-ниските да се оправят.

А иначе в БГ за много неща хората са с изкривено и старомодно мислене.Няма смисъл да се нервиш.И аз съм се нервила,ама...то тва е манталитет граден с векове и сега да тръгнеш да ги убеждаваш в нещо различно и 30 год.няма да са ти достатъчни да го направиш.

За това-гледай си личния кеф и да не ти пука.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Wonderland
    всъщност момиче 175+ см на токчета 8-10 см и повече,откъдето и да се погледне не е естетически красиво

Факт е, че няма нищо по-секси от момиче на високи токчета. Но същот така е факт, че съразмерното е най-красиво.
    Вади си изводите.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    around the world !
    Ако момичето е с нормални кг за ръста си - защо не ? Аз лично виждам и момичета в порядъка на 1.60 - 1.65 където са приятно закръглени, ама са на токчета, но това се приема като съразмерно, хайде стига. Аз съм 1.81 и съм 54 кг, едно токче от порядъка на 7-8 до 10 см наистина ще ме направи още по-висока, но това само би ми доставило удоволствие да гледам втренчените погледи от това, че съм по-висока дори и от доста момчета. В нашата компания всички момичета не падаме под 1.75

Да бати кобили по 2 метра не щете ли?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ако можеш да ходиш на тях и ти стоят добре,защо не? Аз съм 1,74 г/д и нося токчета...и приятеля ми е много по-висок от мен ии нямам проблеми ...пак си изглеждам нисичка
    Шофирай разумно - стигни жив!

1.68 съм,обожавам високи токчета.С мойте приятелки сме горе-долу на една височина и като сложим токчета... Един приятел веднъж ни вика"Абе вие кво,комплексирате момчетата че не са пораснали достаъчно за да се занимават с вас ли?" Тогава просто паднах
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Софийско поле
    Няма от какво да се комплексираш или дразниш.Няма нищо по-привлекателно от дълги и стройни крака на висок ток.Това може само да ти е в плюс.
    Несъразмерно може и да е момиче 1.50 с къси като дакел крака,ама това не им пречи и на такива да ходят на токчета.Айде стига си избивахте всички комплексите.Всеки е различен.
    Down On The Farm!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ако момичето е с нормални кг за ръста си - защо не ? Аз лично виждам и момичета в порядъка на 1.60 - 1.65 където са приятно закръглени, ама са на токчета, но това се приема като съразмерно, хайде стига. Аз съм 1.81 и съм 54 кг, едно токче от порядъка на 7-8 до 10 см наистина ще ме направи още по-висока, но това само би ми доставило удоволствие да гледам втренчените погледи от това, че съм по-висока дори и от доста момчета. В нашата компания всички момичета не падаме под 1.75

Ухууу ето това е компанияяя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мии не ми харесва как стои .. и честно казано не ме интересува дали е старомодно или не ..
    .. НО всеки си решава какво и как да си носи!! (:

Все пак манекенките носят токове,а те са над 170/175см.Поначало токовете са направени,за да изглежда ниските по-високи,а пък едва ли ако си 186 като обуеш токчета някой ще иска мутант за гадже ;/.Затова високите не носят токчета-защото растът им е хубав(говоря 170/175),а ниските носят,защото искат да изглеждат по-високи.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    мен пък ми е смешно когато видя някой тапишон 160 на токчета. Според мен високите токчета са за високи и слаби момичета
    за да подчертават дългите им крака.Аз съм 178 и се чувстмам иделно на ток,ако бях 160 никога нямаше да сложа ток,защото кво щеше да ми подчертава късите крака ли

Цитирай Първоначално написано от valentinadr
    мен пък ми е смешно когато видя някой тапишон 160 на токчета. Според мен високите токчета са за високи и слаби момичета
    за да подчертават дългите им крака.Аз съм 178 и се чувстмам иделно на ток,ако бях 160 никога нямаше да сложа ток,защото кво щеше да ми подчертава късите крака ли
    Пфф... Смешко

Токчетата са "изобретени", за да правят ниските момичета по-високи. Помисли малко- за какво и е на едно стройно, хубаво момиче да изглежда като жираф? (е, това е моето мнение.. всичко "пресилено" граничи с пълната идиотщина) Идеята ми е, че ниските момичета носят токчета, за да се доближат максимално до представата за високо и стройно.
    Дразнят ме мнения от рода на "пф.. крака като тапи да обуе ток.. Цирк". На бас, че е написано от "маркуч" с комплекси. Не съм ли права? О, добре- простете ми.

Просто е факт, че токчетата правят момичето (каквито и мерки и ръст да има) по-секси. Отречете?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Това, че едно момиче е 160, не означава, че има къси крака. Под "къси" крака не се има впредвид дължината им в сантиметри, а дължината им спрямо туловището (ако знаете какво е). Много сте зле. Може да си 180 и пак да си късокрака. Яшно въобще не знаете значението на този епитет.

Иначе 170+ на 10+ токчета на мен лично не ми харесва. На снимка, сама без други хора изглежда добре. Но на улицата някакъв мутант - на мен лично никак не ми изглежда нежно и женствено. На вас като ви харесва - носете си и не правете глупави теми. Като не ви пука и ниските "да се оправят", какви са тези безсмислени полемики

Град
    Софийско поле
    Супер ограничено мислите.Какво значи мутант?Какво значи не е красиво?Какво значи тапишон на токчета? Вие луди ли сте? Това е възможно най-глупавия спор.На токчета момиче изглежда женствено,подчертават се краката и се променя стойката.Няма значение ръста.Не мисля,че някой би имал против манекенките на токчета? Че то даже май мъжете за това и мечтаят.Толкова е глупаво да делите хората спрямо ръста им.Първо,че никой не си го е избрал и второ сме хора и сме различни. Пък в крайна сметка всеки има мнение и вкус.
    Down On The Farm!!!

Мутант означава несъразмерен спрямо другите хора. И токчетата са за да удължават крака обикновено.

Град
    Софийско поле
    Човек ако ви слуша ще каже,че сте най-перфектните на света.Лесно е да критикуваш хората,особено когато ти самия не си идеален. И не няма мутанти след като сме създадени така.Тука ниските злобеят,че са ниски,а високите,че са високи.Айде радвайте се на това което имате.
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Не знам за останалите, но аз съм доволна от ръста си и не бих го променила в нито едната посока Затова не пускам тъпи теми от комплексарщина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си