Първоначално написано от
RedJeans
Къси крака означава например да е 165 и да има 50 см крака,но као е 165 и има 1 метър крака не е късокрака.Ако една момиче е 175 и има 80 см крака е късокрако и като сложи токчета ще подвертае дългите си крака
.Като не знаете какво означават термините не ги използвайте.Според тебе гаджето ти ще иска ли да е 10 см по-нисък от тебе ако например сте на една и съща височина и като сложиш токчета да трябва да се навеждаш ;?.Който иска да ходи с токчета-който не иска да не ходи,о защо трябва да се обиждате?Аз не харесвам високи момичета(над 170) пък камо ли с токчета.
Абсолютно същото казах и аз, само дето съм пускала "комплексарски" коментари.
Темата стана - дайте 170+, да се подкрепяме взаимно колко хубаво ни стои 12см ток. За какво въобще говорим? Питайте момчетата дали е красиво и готино. Тяхното мнение ще бъде обективно.
И спрете с това - като манекенка съм, всички много ме харесват, краката ми са перфектни.... просто такива коментари ВОНЯТ на КОМПЛЕКСИ. Тука сте много отворени, ама на лцата 1 момиче не съм видяла, което да е 170 и нещо на 12см ток, а живея в голям град. Теориите ви издишат