- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
^
^
тя има хубаво тяло
ама не е красива fo real!!
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
За мен лично и по-високите момичета могат да носят високи токове и пак да изглежда супер стига момичето да не е прекалено слабо, защото гледката е ужасна. Прекалено слабо момиче с такива обувки изглежда като маркуч. Според мен много си зависи от телосложението![]()
Щото тя ми попадна най-напред.Сега пък и до там стигнахме манекенките красиви ли са грозни ли са..Исках да ви покажа,че една висока жена не е по-малко елегантна на токчета от една ниска жена.Просто това са предрасъдаци,че токчетата били създадени ниските да изглеждат по- високи..Голяма глупост. Някой казват за ниските,че са трутлести и късокраки,други пък,че високите са кобили..Е няма угодя.Пък в крайна сметка гледайте себе си.Нали вие сте перфектниПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
Down On The Farm!!!
Точно . Само ще добавя , че високи и пълни момичета също не ми харесват на токчета. Всеки си има вкус.Първоначално написано от skissy
![]()
^
^
мен не ми пречат както си искат да ходят
Леле, какъв кокошарник развъдихме.То не бяха комплекси, то не бяха обиди..
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
^^ тряа интригА![]()
аз съм 173 .. и не нося .. смисъл имала съм с някво малко токче ама с по - голямо не .. не че не ми харесва напротив .. обожавам токчеетаа .. но повечето ми приятели са по ниски .. и гледам да не нося .. смисъл не трябва да ми пука, защото никой не е перфектен .. но мисля, че съм си достатъчно висока за мое голямо съжаление . .![]()
[quote="kombarka"][b]Не си информиран/a значи. Токчетата точно затова са създадени. Друг въпрос е, че се носят по различни причини.Първоначално написано от axlbaby
Обувката с ток е просто елегантна обувка,позната още от средновековието.Не е предназначена да прикрива комплексите на мислещите се за ниски девойки.Ква е тая глупост да делите обувките за високи и за ниски.Кой обувки са за нормалното момиче след като ги делите само на високи и ниски.Сякаш да си висок е обидно или пък да си нисък е обидно.
Down On The Farm!!!
Всеки има право да носи каквото харесва![]()
Висока съм и това не ми пречи да нося токчета...
Темата се превърна в истински кокошарник,място за избиване на комплекси и обиди![]()
да бе да бе да бе да, тва, че ти си ниска, не значи, че повечето хубави момчета са високи 1.70Първоначално написано от RedJeans
Спрете да делите хората по ръст. Има момичета по 1.80, чията структура е такава, че не им личи колко са високи и токчетата им стоят перфектно, има и такива, при които наистина стои грозно. +това не може всички жени да бъдат по 1.60, 40 кг с мокри дрехи
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Нямам против това кой как се носи.До сега не съм срещала висока жена с токчета,която да е грозна.Но е въпрос на това дали може да ходи с тези токчета,това за мен също е важно.Като почнат да се клатушкат еднии ..
Иначе и аз съм висока,около 1,70,но си нося токчета съвсем спокойно и всички много ме харесват.А общо везто приятелите ми момчета са високи,а пък тези,които са си по-ниски от мен когато съм без ток,като се кача на ток пак са си по-ниски .. няма голяма разлика![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хах, що си мислите, че само "мутантите" изглеждат смешно отстрани?Смешна е както едната крайност (160 см. и надолу) , така и другата (над 180 см.) .. Много по-красиво и предпочитано от мъжете е ръста м/у 170-175 см.
Е, има и изключения, де.. Според вас що не избират ниски модели ?
![]()
Иначе нямам нищо против момичетата, които носят токчета, независимо от височината.Мисля, че всеки има право да избира и тва, че е по - висок или обратно няма никакво значение. А и btw токчетата не са само за ниските момичета.![]()
на мен пък ми харесват и високите момичета с токчета стои адски стилно ... ! но ми е супер грозно високо момиче на ток .. ии приятеля и до нея 1 глава по-нисък може да си го носи под мишница.... мен лично ме дразни да видя момиченца на 12-13 / 150 - 155 / см да ходят с токове 12 см ....
!
хахахахах тва беше най-глупавия пост, който съм чела в тая темаПървоначално написано от nimfetka7
![]()
На мен пък много ми харесват високи момичета на високи токове.Но наистина като стърчат над другите с една глава не толкова. Ама това може да е защото аз примерно не бих се чувставала удобно, извисена над всички.Това май е, защото преди ми се подиграваха, че съм висока и много се нервех, а съм само 168, пък преди няколко години кой знае колко по-малко съм била. Явно другите са ниски.
![]()
че е така, така е, ама ако е ниска и дебела= противна бъчва, която ако случайно се качи на ток, изглежда още по- потресаващоПървоначално написано от Minerva
А пък ти си супер тъпа, глупава, малоумна и все пак без грам мозък в главатаПървоначално написано от therichbitch
Щеше да е много готино, ако си точно такава противна дебела бъчва, да те гледат хората и да ти се подиграват, но нали знаеш? Бог дал, Бог взел, на теб ти е взел нещо друго![]()
МОМЧЕ
тъпата си ти и това личи по просташките ти изказвания, на колко си- 15? и сигурно си 80кг, мал шанс (съдя по начина, по който се засягаш)
права си за Бог- на мен е давал, за да може да вземе на теб![]()
П.П. Хващате се за думата: ако едно момиче е пълно, ако ще хипопотам да е, не бих му се подиграла, но едно такова момиче да се кичи на токове и в разголени дрехи, вече е липса на самооценка
Кой висок, кой нисък.Няма значение, на всеки високите обувки седят по различен начин.И кво беше тва, дебелана на токчете?!??! wtf? На някое момиче, което е по-пълно може пък токчетата да седят по-добре отколкото на някое момичето, чието тяло е като пръчка.Ако не сте чули, токчетата правят тялото да изглежда по изваяно и красиво, точно за това по-пълните жени също могат да носят този тип обувки.И високите жени изглеждат още по-хубави с високи обувки, щом се харесват защо да не носят? само защото другите са някси ниски и недорасли ли ?
Изводът от темата - всички високи и сравнително слаби момичета са НЕПРЕМЕННО уникално красиви, с уникални пропорции, перфектно тяло и желани от абсолютно ВСЕКИ мъж на тоя свят!
![]()
![]()
![]()
Ярко впечатление ми прави, че височките избиват доста повече комплекси от дребничките.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ама не трябва и прекалено високи момичета с прекалено високи токове.![]()