Виждам, че темата е стара, но нямаше как да не изкажа мнение .. Може ли да попитам аз един въпрос, каква е тази война между високи и ниски, между дебели и слаби? И какви сте вие, че да определяте едно момиче как се облича.. как ходи.. как се държи? Било то за токчета, къса пола, кецове, галоши ако щете.. това си е изцяло личен избор и ако на едно момиче му харесва как му стоят токчета, защо да не носи? Било то 1.78 или 1.40 .. аз не виждам проблем в това, все пак всеки си е свободен ..
Не критикувайте тези хора, за които смятате, че начина на обличане им е смешен .. Както вие го намирате за смешен, така някой друг го харесва и му се възхищава. Всеки си има вкус, и най - важното - никой не избира външността си .. нито ръста, нито килограмите.. нито това дали има големи или малки уши или крив нос .. просто се осъзнайте
Изчетох всички коментари .. тук се пита едно, а вие го обръщате на съвсем друго. И не съм някаква злобарка, нито комплексарка.. както може би ще ме нарекат повечето. Така че момиченца .. не ме коментирайте, вижте себе си!