.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: самотна

самотна

Здравейте! Нова съм. Моят проблем е, че от скоро приятелите, с които излизаме всяка вечер, не ме забелязват, не им пука за мен. Най-добрата ми приятелка си хвана гадже и даже не ме поглежда. Когато излизаме по принцип се викаме от вкъщи, но те минават покрай апартамента и заминават, аз ги виждам от терасата и ми става много гадно. Незнам какво да правя. Само една приятелка ме вика и ми обръща внимание, аз и казах за това и тя каза, че съм права. Какво да правя???

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако са си хванали гаджета предполагам , че в началото отделят повече внимание на това. И ти щеше да обръщаш повече внимание на приятелят си в началото ако имаше.
    Питай ги защо правят така.

Чувстваш се виновна, защото вече нямате общи интереси.
    Едва ли не за тях си аутсайдер.. В смисъл когато говорят за своите страхотни гаджета, ти се чувстваш тъпо, нали? Е, винаги идва времето да си потърсиш нови приятели.

Стига сте злорадствали с тази твоя "единствена" приятелка, а се огледайте за стойностните неща. Gosh!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на king95
    То често става така, когато си хванат гаджета. Търси нови контакти със стари познати. Примерно някои, които не си виждала отдавна или пък изцяло непознати. Завържи някакъв разговор и се приобщи към тях.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Супер фен Аватара на slicky
    да,примерно и аз съм така.Търся нови приятели,защото старите сякаш прекалено много се промениха и вече много от тях не ми допадат.Така,че какички много има излез и намери

get a life..
    i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...

Потърси ги ти. Излезте няколко пъти .. може просто да им е било тръпка в началото с новите гаджета и малко да са си позабравили приятелите. Пък ако се чувстваш неловко в тяхната компания вече явно наистина ти е време за нови приятели =)

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    еми намери си и ти гадже, върни се към старите приятели, запознай се с нови хора ии такаа нататък [-o<

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Хвани си гадже и ти и им се надуй

Сериозно по темата: поговори с тях, питай ги, защо правят така... може причината да е в теб

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от DeNNichkA
    Потърси ги ти. Излезте няколко пъти .. може просто да им е било тръпка в началото с новите гаджета и малко да са си позабравили приятелите. Пък ако се чувстваш неловко в тяхната компания вече явно наистина ти е време за нови приятели =)
    И аз мисля същото.. а колкото до мненията: "хвани си и ти гадже" - то да не става ей така ? да си го извади от задния джоб
    JENSEN ACKLES

Град
    Maina Town
    Виж, може да го правят несъзнателно. Когато си хванах гадже също бях така, само че в началото. След това осъзнах, че съм се отделила от приятелите си и нямахме много теми. Но може след седмица или две нещата се нормализираха. Излес с тях рапиитай ги какво е станало, поговори за своите проблеми и преживявания с тях. И скоро нещата ще се върнат по местата си. Ако стане иначе обади се на някой друг не вярвам те да са единствени. Успех!!
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

поговори с твоите приятели ако нищо не се получи се огледай за нови
    SnoOpYyYyYy

Според мен най - добре е да поговориш с тях и да ги питаш защо постъпват така !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хвани си и ти гадже и продължавай напред със запознанствата с нови хора
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Абе луузър...тя си излиза с гаджето, ти за какво си им? Да им светиш може би? Като си депрес, направи нещо по въпроса или се депресирай там и не досаждай на света...Няма кой да ти оправи живота освен теб...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Права си.И аз съм изпитала абсолютно същото.Само че мен нямаше една приятелка,която да ме вика.И двете минаваха покрай нас и заминаваха.Забрави ги,толкова и приятелки могат да се нарекат,щом така постъпват.Продължи да излизаш само с това момиче,което те вика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си