- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на светло.
На тъмно или на светло правоте секс?
Предпочитам на светло, защото ми харесва да го гледам. Но когато се събудим вечер и ни се прииска секс не ставам да цъкам лампатаТака че както дойде.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
както дойдеПървоначално написано от Fany
![]()
sleda ot lubovta
предпочитам на светло
И при двата варианта е еднакво силно усещането,но някакси на тъмно повече се съсредоточавам към самите докосвания и животинския ми инстинкт се показва в целия си блясък.Ставам по бурна и искам по-хард.
Когато пък е на светло ми е по-романтично и спокойно някакси.Не винаги е така.Казвам как е в повечето случаи,но се случва и точно обратното.Главно зависи от настроението,но и обстановката си казва думата![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
тъмно/светло .. разлики не правя![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Всякак, но през деня е по-яко![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
на тъмно е някак си по-чувствено.. дори и диво.. някак си по-непознато..
не знам как да го обесня..
но пък на светло.. да виждаш очите на половинката си.. ии как се чувства.. дали му е приятно..също е хубаво
![]()
така че.. мисля, че просто зависи от обстоятелствата![]()
важното е да си с човека с който наистина искаш, другото май няма толкова голямо значение :P
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
И двете може - зависи от случая,мястото,партньора...![]()
Няма да лъжа като другите - свикнал съм на тъмно, и обикновено го правя вечер (дали навън дали в апартамент - често си е тъмно и така ми е комфортно)
на ТВ или на свещ някаква, поне г/д да има мъъъничка видимост![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
На залез слънце![]()
всякак...и при двата случея е яко...няма кой знае кво значение....![]()
![]()
Fuck yes.На тъмно е някък си по-страстно (;Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Can It All Be So Simple ?
Секс да има, пък тъмно/светло, к'во значение има..![]()
И в двата варианта има нещо хубаво. Напоследък предпочитам да гледам изражението му и реакциите му, наскоро пък на тъмно се получи много страстно. Така че всякак ми харесва.![]()
И на тъмно правя секс,и на светло,и по време на дъжд,сняг ... Посред лято,зимно време също ... В леглото,на земята,в колата,под душа ...
Няма ли да спрете с тези въпроси?!![]()
"Секс на светло или на тъмно?!"
"Секс под или над завивките?!"
"Нежен или груб секс?!"
"Секс С или БЕЗ гума?!"
...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!