- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на светло.
Всякак , щом е с любимия човек няма значение тъмно или светло , винаги ми е хубаво![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Предпочитам на приглушена светлина. Иначе го правя и на светло, и на тъмно, и на ветровито, и на горещо, и на студено.
Секс да има, пък тъмно/светло, к'во значение има.. Razz :P но сега маитапа на страна на тамно се чувствам някак си див и секса е по груб а пук на светло гледаш половинката си и ти е гот на мене лично ми е по гот на светло като я гледам как се гарчи в рацете ми и ми става яко готно няма зна4ение важното е да си с лубимия човек да се обичате и да го правите
![]()
:P
И на светло и на тъмно..зависи [/b]
Определено на светло.
Докато правя секс обичам да усещам погледа на партньора ми, обичам да виждам всяко действие... просто това ме възбужда максимално.
Аз обичам на тъмно, но бих предпочел един път да пробвам на някаква вила посред гората и да го правя на килима до камината и само тя да ни свети![]()
Ако си с любим човек няма значение на тъмно или на светло ... Защото ще ти е кеф да го гледаш .. А ако си с некой колко да отбиеш номера на тъмно по добре ...
даа...може би BiGBaDWolF има право,но все пак всичко си е до човека...ти ако си си курвентия много ще те бърка,че е на светло,макар и само за една нощ...и за чувствата важи същото...обичаш го,но може да ти е кеф на тъмноа колкото до мен-аз предпочитам да е тъмно,но примерно на телевизор...така хем е тъмно....хем има някаква светлина,за да виждаш погледите на любимия...а иначе звука на ТВ-то,разбира се да е спрян
![]()
Среден вариант няма ли? Нещо по обед така...Първоначално написано от Fany
![]()
Както дойде, няма значение, дали има музика, дали лампите светят или слънцето го няма и тем подобни неща, които не бива да пречат на двама човека да си доставят взаимно удоволствие![]()
Почти винаги на светло, макар че се старая завесите минимално да пропускат светлина. Последният път си направихме и палатка, и уж на тъмно почнахме, после на светло, после голи напре-назад, после пак на светло.
Абе, както дойде.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
еми като повечето пози дето правя не са на легло,е малко трудно да го правя на тъмно,а и е много по-възбуждащо,като гледаш голото тяло на партньора си![]()
На светло. Дори и вечер, когато го правим си имаме една секс лампа и я оставяме светната![]()
обичам да го гледам докато го правим, даже сега като се замисля никога не сме го правили на тъмно
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Предпочитам на тъмноПо-чувствено, по загадъчно, по-възбуждащо...
Тогава наистина се отпускам и давам всичко от себе си... Ооо и да е мъртвешки тихо, за да чувам единствено приятеля ми /ммм/
Трагедията е пълна...
попринцип нямам претенции за осветлението,но от доста време се случва да сме все на светло![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
както дойде СВЕТЛО / ТЪМНО няма значение важното е да съм с любимия човек![]()
![]()
![]()
=)
На светло, на тъмно ..... нямам претенции, но най-обичам на свещи. :PПървоначално написано от Fany
И двата вариантаПървоначално написано от Fany
Зависи какво искаш, да се радваш на глетката или на секса...
Ако искате да се отдадете един на друг на тъмно е истината, защото тогава разчиташ на това, което чувстваш, а не на това което виждаш....
Ако се кефиш на мацката дето се каниш да оправиш на светло ...
Ами с бившия ми приятел го правехме на светло,защото рядко се виждахме вечер заради работата му,но не ми пречи на светло,свиква се![]()
На приглушена светлина най-добре.
Но аз лично предпочитам на тъмно, помага ми да се отдам повече на усещането, без да си отвличам вниманието с разни визуални глупости.
Иначе ми се налага да си затворя очите.
Ми така де само на тъмно не става.Трябва от време на време да виждаш какво правиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
И в двата варианта. Но на Светло обичам да му виждам погледа и това как се възбужда .. А на тъмно се оттдавам изцяло на страстта и нямам абсолютно никакви задръжки ...![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!