.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Аз, тя ии.. те.

Появява се типичната история за 'добрата приятелка' . Всеки път, когато си харесам някое момче, тя веднага търси някаква връзка с него и го забива. Един приятел ме харесваше много дълго време и всичко беше уж вече сигурно, когато тя ми каза, че е влюбена в него и аз като най-голямата глупачка направих този компромис и го оставих. Тя не тръгна с него, а само го разиграваше, разбира се.. Имах някакви забивки отдавна с едно момче, но не се получи нищо и тръгнах с друг.. (мноого е оплетено ) докато ходехме тя му пишеше, звънеше и постоянно му се натягаше.. когато скъсах с него, изгуби интерес. Сега уж е влюбена в момчето с което преди излизах.. а той започна да ми пише и да ми се обажда, за да излезем отново някой път, както преди, защото наистина и на мен компанията му ми е много приятна. Въпросът ми е дали моята постъпка ще бъде подла, ако му дам шанс.. смисъл.. като знам какво прави всеки път имам чувството, че си го заслужава, но пък и ми е добра приятелка, за това я търпя толкова пъти :/ ..Съвети?
    i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...

Да ти имам приятелката
    Как изобщо търпиш подобно поведение от нейна страна? Поставяла ли си й го на въпрос защо се бута на 'твойте' момчета?

Голям фен Аватара на king95
    Не падай на нивото й. Просто я остави и си потърси приятели, които те заслужават.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Да, ставало е на въпрос защо все се заглежда в момчетата с които аз се забърквам.. ноо коронното "имаме общ вкус'' е всеки път. Ако се напуша и и кажа нещо по-остро го взема на вътре сякаш съм я порязала с думите си.. По принцип е супер готиния човек и е много пeчена.. освен в това отношение, което ме вбесява.. не знам и аз..

Уоу.. От кой град си? Една от най-добрите ми приятелки има същия проблем. Очевидно доста ще пиша по твоята тема, а?

Първоначално историята беше същата. Ама абсолютно същата.
    Аз и казвах "Ако не държиш на нея- остави я, само ти е тежест и ти вгорчава живота".. Но въпреки това тя продължаваше да прави компромиси- явно просто имаха силна връзка.

И накрая знаеш ли какво стана? Приятелката ми я заряза.
    Вече от около месец не са вече приятелки. И това само я накара да разбере какво тъпо "нещо" е имала до себе си и колко правилен и бил изборът и.

Вади си изводите.. Понякога просто приятелките не са ни "приятелки". Дано да съм помогнала

Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Монтана.. и мерси ! Може би точно това е решението..

Ооо, значи не се познаваме. Питах, защото имах съмнения.

Иначе, правилно мислиш- или и го казваш директно дори да я заболи, или и биеш шута.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на radeberger
    Зарежи я тази твоя приятелка и си излизай с който ти харесва без тя да знае .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Как можеш да казва,че ти е добра приятелка,след като те дели умишлено от човек,към когото имаш чувства?

Ако бях на твое място щях да прекратя свякакви отношения с нея и нямаше да и давам никаква информация за момчетата,с които излизам.Това е толкова недопустимо...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз никога не бих позволила някаква си уж ''приятелка'' да прави такива неща. До сега щях да съм прекратила всякакви отношения с нея. Въобще нямаше да ме интересува колко е ''добра''.. Тя се меси по гаден и долен начин в живота ти. Прави го с цел , умишлено.. и ти я търпиш.
    Ще ти стане гадно , че прекратявате приятелството си , но ще ти мине. Сигурна съм , че тя не е единствената ти приятелка. ((:

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Знаеш ли, преди години и аз имах същия проблем с една такава "приятелка". Винаги се буташе дето не й е работа и който аз познавам все и тя трябваше да го познава. Ако разбереше, че си падам по някого веднага почваше да му се овърта... В началото не обръщах внимание, но после взех да се дразня и да ми писва. Накрая я зарязах, защото най-нагло започна да сваля и гаджето ми и то пред мене... А най-тъпото от всичко е, че съм сигурна, както не сме се виждали от години и както сме пораснали вече, че ако я попитам защо го правеше тя пак ще продължава да отрича и да казва, че никога не е имало такова нещо Така че такива приятелки просто не ти трябват. Най-добре й кажи директно в очите да спре да се опитва да ти измъква всяко момче под носа и да не се оправдава с това, че имате общ вкус. Това не значи, че едната като си хване гадже и другата трябва да й го вземе понеже вкуса ви е еднакъв... След разговора с нея дай шанс на момчето и се вижте. Ако пак продължи да си прави същото направо я разкарай!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Познат сценарий... въпреки че съм момче. Сегашната ми приятелка поначало трябваше да ме запознае с нейна приятелка, защото ме харесвала, но аз тръгнах с нея и оная увисна... кофтиии

Мега фен Аватара на Hilary_
    Явно си много добро момиче, което мноого ти вреди!!
    .. ии понеже аз не познавам "приятелката ти" спокойно мога да я нахраня и да кажа, че за нищо не става!! Изобщо няма да е подло .. напротив!!
    Според мен такива хора НЕ трябва да държиш до себе си ..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^ Момичето по-горе е право.Ти си едно от онези добри момиче , които често биват потъпквани от ,,приятелките си,,.Възползва се от добротата ти.Знаеш ли , другият път като си харесаш някое момче защо тя не направи компромис ?

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    ^ Момичето по-горе е право.Ти си едно от онези добри момиче , които често биват потъпквани от ,,приятелките си,,.Възползва се от добротата ти.Знаеш ли , другият път като си харесаш някое момче защо тя не направи компромис ?
    + 1 ..
    JENSEN ACKLES

Имах същия проблем.... Прекратихме нашето така нареченото "приятелство". Мисля че това беше най-доброто решение. Според мен прекъсни всякакви контакти с нея. Айде успех

Уф, най-гадния тип приятелки.. Бих те посъветвала наистина да я оставиш, шото ако ти го направи това един път-добре,преглъща се, но всеки път..Става лошо. Това ще й стане навик, ако вече не е станало и ще си мисли, че ти нямаш против, защото си си свикнала че тя е "Прелъстителката, бейби" ( ) и всяко момче, независимо кое е, е безвъзвратно влюбено в нея. Може да не се усеща, но ме съмнява да е така ..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Нищо не ти пречи да опиташ пак...Пък относно приятелката ддз...Не я мисли толкова много
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на sasha_90
    Каква приятелка може да ти е,след като винаги взима най-ценното за теб?Я,спри да се занимаваш с нея!Тя не ти е приятелка.Една истинска приятелка няма да се забърква с гаджетата ти.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Щом постъпва така не мисля,че ти е приятелка. Преди време имах такава приятелка бяхме най-добри приятелки 5 години много държахме една на друга във всяко отношение, но да не разказвам моята история , до колкото до твоята приятелка щом ти 'отмъква всяко момче под носа' се възползва чрез теб да осъществи връзки или по-точно да си поиграе с някой и да го остави ;] поне това е моето мнение
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ква приятелка бе?! ужас направо,аз ако съм няма да споделям с нея ни6о,излез с това момче
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на lyfche
    хаха извинявай ама .. егати добрата приятелка ! .. просто сиг ти завижда и се дразни,че нея никой не я хар.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    хаха извинявай ама .. егати добрата приятелка ! .. просто сиг ти завижда и се дразни,че нея никой не я хар.
    Ако никой не я харесваше, нямаше така лесно да отнема всяко момче на авторката, сеш' се?

moonlightt, проблемът си е в теб. Не си достатъчно настъпателна в отношенията си с момчетата или просто си по-плаха/срамежлива, откъдето идва и проблема. Няма игра, няма закачка, не си интересна. Затова първата, която се появи и е по-агресивна, се превръща в по-харесваната.
    Иначе мога и да ти кажа, че момчетата, с които излизаш са кретени и не заслужаваш такива, които позволяват първата срещната да ги води за носа, но това ще е пълна лъжа. Проблемът си е в теб, а не в приятелката ти. Ако не е тя, ще е някоя друга върти опашка. Помисли къде бъркаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си