- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз, тя ии.. те.
Появява се типичната история за 'добрата приятелка' . Всеки път, когато си харесам някое момче, тя веднага търси някаква връзка с него и го забива. Един приятел ме харесваше много дълго време и всичко беше уж вече сигурно, когато тя ми каза, че е влюбена в него и аз като най-голямата глупачка направих този компромис и го оставих. Тя не тръгна с него, а само го разиграваше, разбира се.. Имах някакви забивки отдавна с едно момче, но не се получи нищо и тръгнах с друг.. (мноого е оплетено) докато ходехме тя му пишеше, звънеше и постоянно му се натягаше.. когато скъсах с него, изгуби интерес. Сега уж е влюбена в момчето с което преди излизах.. а той започна да ми пише и да ми се обажда, за да излезем отново някой път, както преди, защото наистина и на мен компанията му ми е много приятна. Въпросът ми е дали моята постъпка ще бъде подла, ако му дам шанс.. смисъл.. като знам какво прави всеки път имам чувството, че си го заслужава, но пък и ми е добра приятелка, за това я търпя толкова пъти :/ ..Съвети?
i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...