- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кажете си мнението...
Наскоро бях върл фен на "Methdrol" ,защото освен че съм май типичния Българин и гледам най-евтиното ,а и си падам по опасните работи![]()
После прочетох тука в форума за "PlazmaJet" на Gasspari и се чудя дали найстина си струва парите ,дали найстина има такъв ефект - четох и за този продукт обаче пак нещо ме гложди...
После срещнах "Slin Slane" - WTF , та те половината форуми ,сайтове за хранителни добавки го изкараха като нещо с което колкото повече се тъпчиш и тренираш , толкова по-огромен ще станеш..Шах и мат ,просто направо ми хвърлиха леша ...
Реших да се ровна ОЩЕ по-навътре в нещата за Слин Слейн-а ,и видях че от 20 до 30 % от хората не им действа (нормално ,все пак е хранителна добавка ,не е казано на всеки да му действа така както на друг) ,та те предлагат по-добре да се вземе някоя КРЕАТИНОВА МАТРИЦА -- демек Cellmass на BSN..
Ще кажете ли сега вашето мнение -- кой от 3-те продукта найстина се е доказал при вас и затвърдил е вашето мнение относно ефект ??Пък може би друг продукт ???Трябват ми нещо на хапове ,не прахообразно ,защото много се прахосва така...![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero