.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

самоубиството ?!

Мисля че всички сме гледали за тези момичета ( има и понякои път момчета ) които се самоубиват заради раздялата с приятеля си ... вие бихте ли го направили и какво мислите ?
    Моето мнение е чЕ ТОВА Е БЕЗУМНА ПРОСТОТИЯ!
    § MuZiK Is PaRt Of LiFe §

Голям фен Аватара на king95
    Самоубийството не е решение на проблемите. Като чуя за такива болни мозъци се сещам за един цитат:
    "Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш."
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Град
    Maina Town
    Може да е егоистично, но никое същество на света, което ме е наранило, не заслужава да умра за него Това е един от моите принципи.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

и аз съм изпитвал това чуство но само един път не ме докара въобще до самоубиство щото знам че тази болка ще спре и без да я спирам а колкото до king95 +1 и също и аз се сещам за един израз - не си си ти дал живота че да си го отнемаш и не ти го е дал някой друг човек че да ти го отнема -

Мега фен
    Град
    <3
    Никога! Никой не заслужава такава саможертва. Обичам си живота.
    Самоубийството е проява слабохарактерност. Хората самоубийци не заслужават да живеят. Жалки нищожества.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Самоубийство не бих направила,но примерно да се напия или да си ударя няколко шамара може ...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не мисля.
    За този ранен етап на живота си - не бих се самоубила зареди любимия.
    Живота е твърде кратък , че да го скъсявам още.
    Да , съгласна съм , че от раздялата боли , но пък това ще мине , не е до живот. Времето лекува. ((:

ммм не съм мн съгласен с теб защото имаше една българка (момиче на 16 години мисля) която пишеше мн красиви стихотворения това момиче се казва Петя аа забравих фамилията но тя пише стихотворения свири на китара и е била мн умно момиче но се случила една случка и тя е била обявена за виновна от другите и приятели и е взела хапове и ... но иначе за другия вид самоубиства да права си..-
    Самоубийството е проява слабохарактерност. Хората самоубийци не заслужават да живеят. Жалки нищожества. ShtrudeL
    § MuZiK Is PaRt Of LiFe §

Това е най-тъпото нещо,на което може да е способен човек.Вярно е,боли,много при това,но с времето отминава..Сама се убедих,а си мислих,че светът е свършил,но не е.Колкото и да боли,трябва да търпим.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Не бих направила подобна глупава постъпка. Но няма да тръгна да обиждам хората, които са го направили. И слаби да са, и безхарактерни да са...не са го заслужавали и може би не са мислили трезво...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като бях по-малка (15-16) и на мен ми минаваха такива мисли през главата. Примерно като скъсах (за пореден път) с първата любов и имах период, в който наистина не намирах смисъл в нищо. Тогава си мислех за такива глупости, но никога не е било нещо сериозно и никога не ми е стискало да направя нещо. По-скоро всичко е бил с цел да го сплаша него и да го върна при себе си по някакъв начин... Пфф колко глупава и жалка съм била само

Като цяло мисля че са много малко хората, на които им стиска да се самоубият. А и за мен това е адската простотия. Тоя живот ти е даден, за да го живееш и да се бориш. На никой не му е лесно, но всеки крета някак си. Всички имаме проблеми ама не сме тръгнали да се самоубиваме нали... Това е най-лесното, което можеш да направиш - да се предадеш. И кво постигаш по тоя начин? Отиваш си и оставяш само нерешени проблеми и болка на блидките ти и хората, които те обичат и държат на теб... А пък от любов е най-глупавото - като че ли ще се свършат мъжете и жените на тоя свят. Колкото и да обичаш един човек, колкото и да е трудно и гадно винаги има начин да продължиш напред...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Според някои, за самоубийство се иска голяма смелост и воля, за да посегнеш на собствения си живот...
    За мен, това са емоционално лабилни хора без капка воля и надежда за живот...

Това е страшно глупаво за мен. Болката минава с времето, може да е година, може да са две, но определено не бих го направила заради момче.. Ако ще да съм изпуснала принца на бял кон или там на квото и да е добиче, не си заслужава, според мен.

Мега фен Аватара на Neon

Re: самоубиството ?!

Цитирай Първоначално написано от geni20
    Мисля че всички сме гледали за тези момичета ( има и понякои път момчета ) които се самоубиват заради раздялата с приятеля си ... вие бихте ли го направили и какво мислите ?
    Моето мнение е чЕ ТОВА Е БЕЗУМНА ПРОСТОТИЯ!
    Никога не бих се самоубил заради раздяла с няква..

Цитирай Първоначално написано от king95
    Самоубийството не е решение на проблемите. Като чуя за такива болни мозъци се сещам за един цитат:
    "Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш."
    Живей си по цитатите, те са измислени от едни "здрави" мозъци.

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Това е най-тъпото нещо,на което може да е способен човек.Вярно е,боли,много при това,но с времето отминава..Сама се убедих,а си мислих,че светът е свършил,но не е.Колкото и да боли,трябва да търпим.
    Излез от филма, някав кифлар те е зарязал и си мислиш, че можеш да изтърпиш всякаква болка.

Не бих се самоубила, не бих се напила, не бих се надрусала и незнам си кво още... това просто удължава времето до момента, в който трябва да се изправиш, ако въобще си паднал (като изключим самоубийството де )

не мисля, че се иска кой знае ква воля за да се самоубиеш, когато става въпрос за емоционална нестаблиност...

Град
    Paradise
    Разбирам самоубийството само в случай, че става дума за инвалиди, психично болни или изобщо хора, които НЯМАТ шанс за щастлив живот. А за някое момче... о боже. Колкото и да ти е кофти по някой, ако нямаш някой тежък здравословен проблем, всяка секунда е шанс нещата да се преобърнат и да си щастлив пак. Не си струва да убиваш всички красиви предстоящи мигове от липса на търпение да стигнеш до тях.

Супер фен
    Случвало ми се е да ми минават подобни мисли в главата - за самоубийство, но винаги е имало нещо, което да ме спре (приятел) или страхът...и мисълта, че ще нараня много хора по този начин и не си заслужава...факт..

Не и надявам се никога да не тръгна по тази пътека. Е мислила съм какво ли ще бъде, ако го направя. Как ще живеят другите или тем подобни, но не съм имала намерение за това. Също съм мислила какво ли ще бъде, ако не бях се раждала. Просто от любопитство.. Самоубиството е начин да покажеш колко си слаб психически. Това няма да реши проблемите. После момчето или момичето, заради което някой е посегнал на живота си ще се чувства виновен/а до края на живота. Това е безмислено да сложиш Ей така край на живота си за какво й да е било. Винаги има решение.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не , не бих стигнала до това.

Животът е твърде голям подарък, за да го пропиляваме така, поради каквато и да било причина.
    Самоубийството е проява на слабост и на страх от изправяне пред проблемите.
    Но това е според мен, а все пак аз няма как да знам как се чувстват самоубийците и какво им е в главата... може пък да си имат по-дълбоки причини от тези, които ние виждаме.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Самоубийството е проява слабохарактерност. Хората самоубийци не заслужават да живеят. Жалки нищожества.
    Изпадаш в крайности,мила.

Защо пък да са жалки нищожества?Има хора,които наистина имат причини да сложат край на живота си,все пак си е техен и имат право да правят с него,каквото искат.Хора болни от неизлечими болести,инвалиди,загубили родители или други близки...причини колкото щеш.
    Живота е един и втори шанс няма. Погубваш собствения си шанс. Винаги,каквото и да става, трябва да се продължава напред. Да не се гледа миналото,нито да се мисли кой знае колко за бъдещето. Трябва да си щастлив в настоящия момент. Слабохарактерни са да. Не понасям мрънкащи хора. Ако някой такъв започне да ми говори колко е труден живота,колко му е гадно и колко е нещастен заради каквото и да е с удоволствие ще му отвърна "Да човече,ти си си избрал да не си щастлив."
    Неизлечими болести? И без това ти остава малко живот,защо да не го изживееш максимално добре?
    Инвалиди? Това не е пречка да се радваш на живота. Трябва да се приемаш такъв и да извличаш удоволствие от всичко,защото не можеш да промениш нищо.
    Хора без родители? Аз значи отдавна да съм се отписала като съм с един родител?
    Няма причина,която да ме накара да сложа сама край на живота си. Нито заради собствено внушение,нито заради някой друг.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Предпочитам да живея с болката, отколкото да умра.
    Нямам намерение да наранявам хората, които държат на мен, заради една любов, колкото и искрена да е тя.Втори път можеш да се влюбиш, но не можеш да възкръснеш.
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Не бих го направила ! Имам доста приятелки ,които се режат и правят глупости .. това не е начин да решиш проблемите си !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Може съвсем нормален човек изпаднал до такова състояние , че да му се срине психиката са 1 секунда и да се самоубие , но не при всеки е така Човек трябва да МИСЛИ!Нямам такива намерения и не бих го направила!!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си