.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch

Представете си случай, в който сте неизлечимо болни. Рак, да речем. Остават ви дни, може би часове. Болките са непоносими. Вие сте жив труп. Не можете да се храните, да отидете до тоалетната, да се движите, да разсъждавате трезво. Тогава не бихте ли предпочели да сложите край на живота си.. и на мъките? Тогава самоубийството не е ли оправдано??
    Защо навика да се слагат всички под общ знаменател, е толкова често срещан??
    Поставят се на морфин за болките и те после сами си умират-гледали сме научен филм.Ти ако си толкова зле няма да можеш да се надигнеш от леглото какво остава за самоубиването

ПТ-не бих се самоубила заради нищо и никого на света.Искам да си го изживея максимлано дълго-защото животът е дар и втори едва ли ще получиш.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Ми какво да мисля...
    Любовта е по-долна и по-коварна от милиони други болести.Любовта може да те срине за секунди, да те съсипе и да убие желанието ти за живот до такава степен,че да изгубиш смисъл в него и да посегнеш към самоубийството.Тя наистина може да разбие не само сърцето на човек,а всяка част от него.

Така че не съдя хората,които са погубили живота си заради това...Явно не са могли да се справят с болката и... :/
    +1
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Аз лично не вярвам в истинската любов... Може би някой ден някой ще ми докаже че я има или точно обратното.. Това че някой е загубил живота си заради любов е ужасно глупаво...Не мога да разбера заслужава ли си да загинеш, да изгубиш семейството, да нараниш близките си заради човек който не заслужава и една сълза..
    Ужасно безодговорно...
    k0Lko0 mn0g0 LiigLiii

Трябва да се живее на пук на другите. Все пак надеждат умира последна

Ти пък престани да говориш за самоубийството все едно е панацея за всичко.
    В крайна сметка, форумът е за чесане на пръстите и нищо повече. Обявявайки, че би си теглила куршума, ако недай си Боже, те сполети някоя трагедия, не ставаш по-добра, нито изглеждаш по-искрена в очите на другите. И ти, както всички останали, хвърляш свободно разни изречения, без да знаеш утре какво ще се случи и как ще реагираш тогава, когато мисленето ти коренно се промени.

Не прочетох всички 5 страници, защото ме мързеше, но все пак да си кажа мнението по темата... Не, не бих се самоубил, заради любов, ако скъсам с приятелката си. Съжалявам, звучи ми абсурдно и смешно. Пък и замислете се - понякога човек намира в смъртта това, което не е успял да намери в живота или пък го е загубил, но замисля ли се какво, което има и тепърва ще има в живота, няма никога повече да открие в смъртта?

смъртта не е решение на нищо.А любовта не е единствена, особено на тази възраст.Но хората които се самоубиват са в депресия и не мислят трезво, така че ясно защо го правят.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Колкото и да обичам човека до мен, раздела ли се с него не бих се самоубил. Живота не свърша с един човек!!!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Досега не съм се замисляла за самоубийства и глупости, а и може би не съм била открила човека за когото бих прекратила живота си. Това е проява на слабост в момент, когато си отчаят и не разсъждаваш особено добре.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ти пък престани да говориш за самоубийството все едно е панацея за всичко.
    В крайна сметка, форумът е за чесане на пръстите и нищо повече. Обявявайки, че би си теглила куршума, ако недай си Боже, те сполети някоя трагедия, не ставаш по-добра, нито изглеждаш по-искрена в очите на другите. И ти, както всички останали, хвърляш свободно разни изречения, без да знаеш утре какво ще се случи и как ще реагираш тогава, когато мисленето ти коренно се промени.
    А ти от къде знаеш?? Форума според мен е за изразяване на мнение, а не както ти го наричаш ''чесане на пръсти''. Защо човек, когато изразява мнение трябва да бъден съден с обвинения от типа ''искаш да изглеждаш по-добра и искрена''? Нелепо е. Ти ако би предпочела да изживееш живота си на инвалидна количка, можейки да движиш само врата си, друг би предпочел да сложи край на този живот ''на пълни обороти''. Има моменти, в които човек осъзнава, че това наистина е края и да продължи е безмислено. Какво е да живееш живот без смисъл? - По-добре да си умрял.

Не бих могла..!

Точно вчера се ядосах до краен предел и наистина си го помислих.. (щото бяхме на 1 покрив).. но съм благодарна, че имаше хора, които да ми налеят мозък в главата. Никой не заслужава да сложиш край на живота си заради него. Всеки проблем си има решение.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Никога! Никой не заслужава такава саможертва. Обичам си живота.
    Самоубийството е проява слабохарактерност. Хората самоубийци не заслужават да живеят. Жалки нищожества.
    Твърде, крайна си мила Щруделке.Дано никога не ти се случи да преживееш нещо наистина разтърсващо- било то раздяла с гаджето или пък не дай боже по-лошо смъртта на близък и скъп за теб човек.

Може би в известна степен ние сами сме си виновни,че позволяваме любовта към любимото ни същество да осмисля дните ни, но пък от друга страна, който е изпитал истински силни чувства е наясно колко ценно е да откриеш точния човек и самия момент на осъзнаване, че това е Той или Тя е повече от вълшебен.

Мнението ми относно самоубийците- не мисля, че са слабохарактерни и жалки хора.Не съм съгласна и с това, че нямат право да живеят.Напротив имат, но сами избират да го изгубят.И, да колкото и нелепо да прозвучи за да посегнеш на живота си се изисква доста голяма сила.И тези, които наистина са решили да го направят, обикновено не говорят за това, а просто действат.Тези, които постоянно обясняват наляво и надясно как ще скочат от терасата, ще се обесят и прочие са по-скоро хора търсещи съжаление, неспособни да превъзмогнат болката, но в същото време с искрица надежда, че рано или късно ще дойдат по-добри времена.При истинските самоубийци именно тази, макар и минимална надежда липсва и може би тя е тази, която ги тласка към смъртта.Когато не можеш да видиш бъдеще извън връзката си с човека, когото обичаш до болка, просто се губи и смисъл да живееш и оттам...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Bulgaria
    И Моето мнение е ЧЕ ТОВА Е БЕЗУМНА ПРОСТОТИЯ!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Самоубийството е за слабохарактерните.
    Колкото и да е тежка раздялата човек трябва да се съвземе...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Това е много тъпо решение на този проблем...не бих го направила

Самоубийството е проява на слабост и неспособност да се бориш с проблемите си. Да са живи и здрави тия, които се самоубиват.

Абсолютно съм съгласен,че самоубийството в периода до 25 години е породено от безмислена причина и хората, който го извърщват са както се каза по рано "нищожества",но не може да кажете,че хора като Ван Гог,Кърт Кобейн,Оскар Лайлд,или Ърнест Хемингуей са били някви емота.Самоубийството не винаги е въз основа безмислени причини,просто някой хора са усъзнали,че получават прекалено малко.
    Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.

Цитирай Първоначално написано от king95
    "Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш."
    това е най - лесния начин да избягаш от проблемите. Всички сме имали моменти, в които ни боли и ни се иска да умрем - но никога не бих го направила /нито никой разумно мислещ човек/!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И с какво една такава простотия ще ни помогне?Самоубийството е само жалка проява на безсилие и слабохарактерност и има за цел да ни "помогне" да избягаме от проблемите...А всъщност с негова "помощ" не се постига НИЩО,освен оставянето на куп опечалени близки...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Хората самоубийци не заслужават да живеят.
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от geni20
    ммм не съм мн съгласен с теб защото имаше една българка (момиче на 16 години мисля) която пишеше мн красиви стихотворения това момиче се казва Петя аа забравих фамилията но тя пише стихотворения свири на китара и е била мн умно момиче но се случила една случка и тя е била обявена за виновна от другите и приятели и е взела хапове и ... но иначе за другия вид самоубиства да права си..-
    Никога! Никой не заслужава такава саможертва. Обичам си живота.
    Самоубийството е проява слабохарактерност. Хората самоубийци не заслужават да живеят. Жалки нищожества. ShtrudeL
    Това момиче се казва Петя Дубарова .. нали ?

- - -

Самоубийството не е решение на проблемите .. особено в тийнейджърските ни години .. абсолютно глупава и необмислена постъпка. Ние сме едва в разцвета на живота си и имаме цял живот пред себе си, за да поправим това, което ни е тормозело, натъжавало, дразнело и т.н. ..

Нали само Господ има право да бъде съдник и да определя на кой колко и как?! Само един слаб човек е готов да се предаде отчаян и невиждащ смисъл в живота.Ако някой скочи от 8ия етаж с намерение да каже чао на проблемите най-малкото забравя за тези, които остават след него - близките.Те са тези,които страдат и си задават въпроса защо някой избира смъртта пред всекидневната битка с живота.От друга страна не всеки е толкова смел,за да посегне на себе си.Някои си мислят, че могат, казват, че ще го направят,но за щастие осъзнават,че проблемите не се решават така.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    не си заслужава да посегнеш на собствения си живот, заради някой, който те е наранил

Супер фен Аватара на djipsito
    Не намесвайте господ...

Аз не бих убила друг човек, камо ли на себе си да посегна..
    Вярно е, че наистина се случва някой път да изпаднеш в такова състояние, което те тласка към самоубийство (мн ясно че тва не е решение на проблема.. ) ама всеки човек е различен и приема нещата различно.
    Случвало ми се е като седя на терасата да си помисля кво ще стане ако скоча.. ама естествено веднага ме връхлита страх, случвало ми се е и на улицата да се стресна когато някой убитак забие рязко спирачки срещу мен...
    Имах една връзка с един индивид, който ми беше разбил нервната система ии от нерви бях почнала да си дера лицето и ръцете с нокти, така се успокоявах като мислех за болката в ръката ми... не са били детски превземки (като повечето у днешните лигли), тотално изперквах и изпадах в истерии за най-малкото, радвам се, че се отървах и не направих и други глупости..
    Както каза мармаладка... недейте да говорите много, защото наистина не знаете в ква ситуация може да попаднете, пък и мисленето на човек се променя... Най-силното ви оръжие е мозъка...

Сетих се за един цитат: "Странно е когато хората са достатъчно смели, за да се изправят пред смъртта и в същото време толкова слаби, за да се преборят с живота "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си