.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

каквоо да направя за да ме забележи?!?!??!?!?!

отт 2 месеца и полувина си харесвамм едно моммче,, но кофтито е че той не живее в България ,, на 23 август заминава ,, той е по голям от мене с 5 години ,,, страшно мн. го харесвам.. но проблема е че той вобще не ми обръща вниманиее .. каквоо да направя за да ме забележи?!?!??!?!?!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Обръсни се 0 номер.
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Стани поне на 17.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    oбречена кауза

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    съблечи се гола пред него

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Е като не е от тук за какво ти е? За да страдаш после ли?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямаш никакъв шанс.Първо защото сигурно си много малка,а той на 23.И второ-той ще заминава в друга държава.Силно се съмнявам да ти позволят да заминеш с него.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като ти гледам правописа сигурно си 3ти клас затова

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Стани поне на 17.

амии поне за лятото ще идва и зимата.. ще може поне малко да се виждаме

Цитирай Първоначално написано от xercu
    Обръсни се 0 номер.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

На колко си?

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Ами като го харесваш тоо...оолкова много-що не поговориш с него.Поне ще ти каже дали имаш шанс. Ако си с 5 год. по-малка от него, значи си на 18.Разликата изобщо не е голяма.
    Или ако имате общ приятел-може да го помолиш да му намекне нещо за теб, ако те е срам сама да отидеш.мхм..друго не се сещам
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ае обяснете ми как разбрахте на колко години е момчето,като не го е написала даже? 0.o

Цитирай Първоначално написано от miki05
    познаваме се от цеца
    HXAXHAHHXAHXHAJHXJAHXJAHXJhajxhajlkxajkxjaxkhajxah j
    глупостта около мен ме уморява

Сори..и аз се обърках нещо..Но както и да е-съветите са ми същите!

Град
    in the reality : )
    Авторката каза, че момчето заминава на 23 август, а не че е на 23 год. Четете по диагонал май.
    По темата : Не си казала нито годините ви, нито отношенията ви, нито дали сте в една компания, дали изобщо се познавате, дали си знаете имената, дали сте провеждали разговори. Как да ти кжаем кво да направиш?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ми каквото и да е положението, самият факт, че заминава след 5 дни .. Ако стои там цяла година и си идва лятото, много лошо, защото почти няма как да стане нищо, или поне нещо по-сериозно от летен флирт, но виж ако отиде за месец-два, може да поработиш по въпроса, ти нищо не си разяснила, нито възрастта ви, нито нищо .. защото като си казала, че 5 години ви е разликата, така ние нищо не разбираме .. едно е 12 и 17 годишен, друго е 16 и 21 годишен ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Хвани го за интимните части и ще те забележе.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

аз съм на 11 ( но съм по развита от другите .. зубърчета) той е на 16 .. Всеки ден се виждаме.. В една компания смее .. ии даа провежда ли сме разговории .. контактуваме .. а и аз си мисля че и той си пада по мен, защото често си засичаме погледите един в друг .. а и играхме на шише и сее целувах с него с езикк ..

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от shyshinkaaa
    аз съм на 11 ( но съм по развита от другите .. зубърчета) той е на 16 .. Всеки ден се виждаме.. В една компания смее .. ии даа провежда ли сме разговории .. контактуваме .. а и аз си мисля че и той си пада по мен, защото често си засичаме погледите един в друг .. а и играхме на шише и сее целувах с него с езикк ..
    АХАХАХ Е, тва като го каже някое пишлеме с извинение, лошо ми става .. и кои са зубърчетата, бе!? Че ти не можеш да напишеш едно изречение, без да сгрешиш, за зубърчета ми говори. И колкото и да си развита, така като гледам акъла ти е дори под нивото за твоята възраст .. И си противоречиш, освен всичко друго .. падал си по теб, пък как да те забележи!? И също така, това, че си засичате погледите не значи нищо, мадам Нали не си мислиш, че щом някой те погледне, те харесва? А това за шишето си е чиста детска работа, но щом и той играе въпросната игра явно е на твоя акъл .. хах, абе ти си знаеш ;]
    Да съм казала, че отказвам се?!

аз съм на 11 ( но съм по развита от другите .. зубърчета) .. а и играхме на шише и сее целувах с него с езикк ..
    продължаваш с добрите включвания хаххахахахахахха
    глупостта около мен ме уморява

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)

Аххх поредното тъпо (ама наистина ТЪПО) лапе, витаещо в облаците. Те другите ти набори може да са "зубарчета" , ама 100 на 100 пишат по-грамотно от теб. Сядай си на гъзО, играй си с куклите или чети книжките (по-добре) и остави момчето (и като цяло момчетата и връзките за сега) на мира. Малка си. wink:
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Авторката каза, че момчето заминава на 23 август, а не че е на 23 год. Четете по диагонал май.
    По темата : Не си казала нито годините ви, нито отношенията ви, нито дали сте в една компания, дали изобщо се познавате, дали си знаете имената, дали сте провеждали разговори. Как да ти кжаем кво да направиш?
    ииии...голяма работа станала.Видях си грешката и без някой като теб да ми се прави на умен !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    ииии...голяма работа станала.Видях си грешката и без някой като теб да ми се прави на умен !
    Наистина е гадно написано. И аз го прочетох грешно..
    Иначе авторката да се откаже.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си