- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- каквоо да направя за да ме забележи?!?!??!?!?!
отт 2 месеца и полувина си харесвамм едно моммче,, но кофтито е че той не живее в България ,, на 23 август заминава ,, той е по голям от мене с 5 години ,,, страшно мн. го харесвам.. но проблема е че той вобще не ми обръща вниманиее .. каквоо да направя за да ме забележи?!?!??!?!?!![]()
Обръсни се 0 номер.
I am not an artist I am a fucking work of art!
Е като не е от тук за какво ти е? За да страдаш после ли?
Нямаш никакъв шанс.Първо защото сигурно си много малка,а той на 23.И второ-той ще заминава в друга държава.Силно се съмнявам да ти позволят да заминеш с него.
Като ти гледам правописа сигурно си 3ти клас затова
Първоначално написано от mArMaLaDkA
амии поне за лятото ще идва и зимата.. ще може поне малко да се виждаме![]()
Първоначално написано от xercu
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
На колко си?
Ами като го харесваш тоо...оолкова много-що не поговориш с него.Поне ще ти каже дали имаш шанс. Ако си с 5 год. по-малка от него, значи си на 18.Разликата изобщо не е голяма.
Или ако имате общ приятел-може да го помолиш да му намекне нещо за теб, ако те е срам сама да отидеш.мхм..друго не се сещам![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
Ае обяснете ми как разбрахте на колко години е момчето,като не го е написала даже? 0.o
.......
HXAXHAHHXAHXHAJHXJAHXJAHXJhajxhajlkxajkxjaxkhajxah jПървоначално написано от miki05
глупостта около мен ме уморява
Сори..и аз се обърках нещо..Но както и да е-съветите са ми същите!
Авторката каза, че момчето заминава на 23 август, а не че е на 23 год. Четете по диагонал май.![]()
По темата : Не си казала нито годините ви, нито отношенията ви, нито дали сте в една компания, дали изобщо се познавате, дали си знаете имената, дали сте провеждали разговори. Как да ти кжаем кво да направиш?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ми каквото и да е положението, самият факт, че заминава след 5 дни .. Ако стои там цяла година и си идва лятото, много лошо, защото почти няма как да стане нищо, или поне нещо по-сериозно от летен флирт, но виж ако отиде за месец-два, може да поработиш по въпроса, ти нищо не си разяснила, нито възрастта ви, нито нищо .. защото като си казала, че 5 години ви е разликата, така ние нищо не разбираме .. едно е 12 и 17 годишен, друго е 16 и 21 годишен ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Хвани го за интимните части и ще те забележе.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
аз съм на 11 ( но съм по развита от другите .. зубърчета) той е на 16 .. Всеки ден се виждаме.. В една компания смее ..ии даа провежда ли сме разговории .. контактуваме .. а и аз си мисля че и той си пада по мен, защото често си засичаме погледите един в друг .. а и играхме на шише и сее целувах с него с езикк ..
![]()
![]()
АХАХАХ Е, тва като го каже някое пишлеме с извинение, лошо ми става .. и кои са зубърчетата, бе!? Че ти не можеш да напишеш едно изречение, без да сгрешиш, за зубърчета ми говори. И колкото и да си развита, така като гледам акъла ти е дори под нивото за твоята възраст .. И си противоречиш, освен всичко друго .. падал си по теб, пък как да те забележи!? И също така, това, че си засичате погледите не значи нищо, мадамПървоначално написано от shyshinkaaa
Нали не си мислиш, че щом някой те погледне, те харесва? А това за шишето си е чиста детска работа, но щом и той играе въпросната игра явно е на твоя акъл .. хах, абе ти си знаеш ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
продължаваш с добрите включвания хаххахахахахаххаПървоначално написано от shyshinkaaa
глупостта около мен ме уморява
Първоначално написано от shyshinkaaa
Аххх поредното тъпо (ама наистина ТЪПО) лапе, витаещо в облаците. Те другите ти набори може да са "зубарчета" , ама 100 на 100 пишат по-грамотно от теб. Сядай си на гъзО, играй си с куклите или чети книжките (по-добре) и остави момчето (и като цяло момчетата и връзките за сега) на мира. Малка си. wink:
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ииии...голяма работа станала.Видях си грешката и без някой като теб да ми се прави на умен !Първоначално написано от loliii
Наистина е гадно написано. И аз го прочетох грешно..Първоначално написано от sweety11
Иначе авторката да се откаже.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on