Кога казахте на гаджето "Обичам те" за пръв път? И кой беше пръв? Наистина ли изпитвахте това към него/нея?
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
казвала съм го само на ПЪРВАТА истинска любов ИСТИНСКИ, на следващия му го казах, щото се чувствах длъжна![]()
Наистина си беше.Първоначално написано от mimka1912
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
На 9 Юли...май![]()
Оф ми не помня вече... Май миналата година около Октомври-Ноември и си беше истинско.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не помня кога за 1 път, ама оттогава и го повтарям доста често всеки ден![]()
Изпитвах го да .. беше взаимно .. датата: 31.12.2007 ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Март месец някъде . . той го каза пръв . .
Изпитвах го , въпреки че ходехме от не много , но този човек ми показа толкова много неща ..
На тоя ден кво ли не съм казвал... На 1 шише мастика и планини започвам да местя. Хуу, че не пия вече.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Temet Nosce
벨야카
Аз първа му казах, че го обичам, беше някъде през април 2009 и оттогава не съм спирала да му го "напомням".![]()
Още преди да тръгнем. Буу
Мога да кажа "Обичам те" и на непознато човече. Толко се превъзнасяте всички.
"Казвам Обичам те само ако го чувствам." ууу,че глупости.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ем аз пък не мога. Мога да кажа тия две думи само ако наистина така го чувствам.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Никога не съм го казвала на момче, дори на приятелките ми. Просто самата дума сякаш тежи ужасно много, за да го кажа, дори и да го почувствам.
Huh, maybe my акъл is damaged.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не помня точно кога бешенякъде около зимата 2009та , до този момент не съм сприрала да му го казвам
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Аз го казах първа, не помня дата, но беше около 8-9 месеца след като тръгнахме. На мен лично ми е ужасно трудно да ги казвам тези думички и за година и 8 месеца съм му ги казвала може би 3-4 пъти. Не мога да разбера тези, които повтарят "обичам те" едва ли не на всеки срещнат. Според мен се губи смисълът.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз го казах първи на сегашната ми приятелкаНе мога да се сетя точно кога...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
казах го когато и тя,но не защото бях длъжен просто го чувствах![]()
не се изказвай неподготвен,прасе