- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
Здравейте.Имам сериозен приятел с който сме заедно от 3 години и мисля,че вече е време за анален секс.Но искам да ви попитамтези които са го пробвали как беше първият път,как се подготвихе,имаше ли гафове и т.н.И да ми споделите всичко полезно за аналният секс.За пръв път ще ми е и много се притеснявам за това искам да науча всички подробности предварително.Благодаря![]()
на мен първия ми такъв секс стана съвсем случайно и непредвиденоПървоначално написано от sanlivkata
след рожден ден леко пийнали,момчето с което ходих товага си поска,а аз не го взех като нещо ,кой знае какво и се съгласих.Незнам дали защото бях пийнала или от нещо друго стана супер бързо и лесно ,без никаква подготовка и без никакви инциденти.И най-тъпото беше в кола
и аз бях на коленете му
(отгоре) и в интерес на истината ми хареса .Не ме е боляло изобщо
![]()
![]()
![]()
![]()
Та колкото и да се готвиш за такова нещо няма да си готова.Не е нещо толкова не приятно ,колкото си мислиш.
sleda ot lubovta
При всеки е различно, в крайна сметка....Но ако се притесняваш и си се стегнала......ще те боли, определено..![]()
Просто се отпусни и малко лубрикант няма да е излишен. Мен лично не ме боля кой знае колко, когато пробвах за първи път.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Може да си се подготвила с всичко, което се сетиш и пак да е неприятно или да не се подготвиш по никакъв начин и да е най-страхотното изживяване. Мисли му преди това, а почнете ли се, забрави всякакви притеснения
Мен не ме е боляло нито първия, нито втория път и т.н., но всичко е до човека.
Милион такива теми едни и същи отговори ... Отпусни се,ползвайте лубрикант,нека бъде много внимателен приятела ти и да не го вкарва целия като за 1 път ... Ако толкова ви е страх от гаф имате баня ...
Офф има такива теми през ден бе мамка му, щом толко искате да разбетете какво е усещането пъхнете си една краставица в задника и разберете как е и другото което е много ясно че преди такъв вид секс най-малкото което можете да направите е да идете да се изкензате и след това да си измиете задника![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ами не знам аз повечето които съм ебал отзад (не са много защото аз самия не харесвам тва особено много) доста ги болеше и за тва вече въобще не си го тъпча отзад на момичетата. Само един съвет - измий си задника добре, друго - не знам.
Има поне 100 статии в сайта на тая тема..
Can It All Be So Simple ?
незнам как този вид секс ви допринася удоволствие ...
първо, че е по-гадно 2-ро и правиш повече болка и 3-то може да стане фейл като се ........
тва е гадно ....
1во - няма нищо гадно, ако си разкрепостен човек, 2ро - може въобще да няма болка, 3то - може да стане "фейл", ама може и въобще да не стане ... и да си подарите едно страхотно и различно изживяване!Първоначално написано от HandOFDooM
преди това мини през тоалетната,за да не стане гаф
лубрикант задължително
забавлявай се(гадост)
не се изказвай неподготвен,прасе
Това в никакъв случай не е гаранция.Първоначално написано от Di
За да няма неприятни неща, си направи клизма, питай в аптека или някой сексшоп и ще ти кажат какво ти трябва
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Клизмата също не е никаква гаранция! Тя пречиства червото, но не дава гаранция, че половин час (примерно) след това, стомахът няма да е преработил нова храна за отделяне.Първоначално написано от rns92
Ако реша да права анален секс, мисля преди това да съм 2 дни на гладна диета (е , разхлабващи чайчета, сокчета, мляко ) .
1. Сваляш оборотни килограми, пък и нещо от сланинките.
2 .Знаеш, че нямаш нищо в стомаха и НЯМА да стане гаф, иеее .
3.Правиш си и клизма, за да си по - готин.
4. Може да ти прилошее по време на секс, пък и самият хранителен режим е неприятен за организма. Ама ако искаш да си перфектна - или онзи риск, или този ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
^ И това не е решение. Пробвала съм да не ям преди анален, примерно цял ден. Нямах сили да ходя, камо ли секс да правя. Но иначе да, предпазих се от гаф. Ама си предпочитам силичките, за да се раздам, пък той гафът не е задължително да се случи.![]()
Права си, права си .Първоначално написано от kremen4eto
^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И да се изпуснеш,той трябва да те разбере.Така че смело !
Направи всичко казано до тук,но ако му е по-голям трябва в началото да е изключително внимателен.А за гафа....дано не ти се случи.
Всеки пише внимавай да не стане гафа , но съм сигорен че на всеки му се е случвало поне по веднъж да омаже положението![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
няма да се храниш 2 дена ,защото ще се чукаш ,най-умното ,което можеш да кажеш.Една клизма преди да излезеш от увас е напълно достатачно ,за да няма гафове.Естествено и добра хигиена.Първоначално написано от YouDontKnowMe
sleda ot lubovta
Ако не го карат много хард ,за тоя полувин час няма да имат такива проблеми.Ако се чукат като животни може и да омажи всичко.Първоначално написано от kremen4eto
sleda ot lubovta
Не ми казвай, че половин час след като си хапнала, отиваш да "изкараш" преработена храна?!Първоначално написано от kremen4eto
Да не говорим, че ако си си направила клизма - такава опция няма...
Според мен това е просто невъзможно.
Е, сигурно на някого някъде се е случило, но... наистна не ми се вярва.
Преди анален секс не ядеш... и гаф няма.Първоначално написано от kremen4eto
А твърдиш, че клизмата не е никаква гаранция?
Що за логика не мога да разбера?
Обясни ми каква е гаранцията, че като не си хапнала нищо и си ходила до тоалетната преди това... точно по време на акта няма да стане неочаквана случка?
Все пак ти няма как да знаеш... дали не е останало нещо???
Няколко часа преди анален секс си правя клизма (в домашни условия).
Не е приятна процедурата, но според мен това е най-сигурният начин, за да се предпазиш от кофти ситуации.
Диетки, зелени чайчета... хах.
или просто тази дупка си я оставяте и си я ползвате по предназначение..
така хем няма да има гаф, хем няма да боли, и клизма няма нужда да си правите и сте си нахранени :]
everybody lies !
Първо пробвайте с добре увлажнен пръст за да можеш да свикнеш.След това опитай с две пръстчета.И след това може да го вкара,но добре увлажнен и внимателно.На мен когато ми беше за пръв път така го направихме и нямаше никаква болка.