- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли сте вашите ;D
Дам..и то доста пъти xD Те си мислят явно че съм заспала...Както казват по-горе - добре че имаме слушалки.Първоначално написано от SmilezZz
Чух ги веднъж. Погледнах набързо, те пък на отворена врата в спалнята :Д Anyways видях ги и се махнах.
Не, но ги чувам, щото спалнята им е до моята стаяи сутринта като отворя коша да хвърля нещо и....използван презерватив
но ко да са прай забавляват се хорта
![]()
Моите винаги се заключват..(слава богу хД)Първоначално написано от Grommash
Не да съм ги хващала .. просто като станах от сън и беше 12никой не е направил закуска , всички спят
, чиниите в мивката седят от вчера
![]()
![]()
това означава само едно
![]()
Не,но два пъти съм ги чувала
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
1 път самоБях малък...Скоро ни сложиха да спим аз и брат ми и брат ми не разбираше защо, ама на мен ми беше пределно ясно
![]()
Мисля, че да... веднъж като бях на село и аз съм в съседната стая ама нали бях малка.. не знаех к'во точно става![]()
Аз съм ги виждал 2 пъти,що на всеки пост слава богу че не съм,слава богу че не съм..какво толкова ви притеснява нещо съвсем нормално и що ще се изнася и ще се хварля от мост това не го разбирам?
Чувала съм ги доста пъти, а един път и ги хванах на калъпГорките, толкова се бяха притеснили...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ма вие сте мн тъпи сериозно... и те са хора какво... праят си кефа и толко се едно вие не се плющите кат невидели
Да,на няколко пъти и то 2-3 пъти докато бяхме в една стая-мислеха си,че спя,ама на следващия ден нещо на закуска "охх колко ми се спи,тая нощ нещо много ме болеше корема,почти не съм спала" и веднага гледаш зачервени лица![]()
Иначе не разбирам какво толкова гнусно и гадно е..хора са,баси
Все едно някой ден като имате деца,ще се спрете :д
Добре, че не сам![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Да.. когато бях малка![]()
Бях легнала да спя и изведнъж чух някакво скърцане от спалнята и отидох да видя какво става, но тогава сигурно още не съм разблирала какво се е случвало и не ми е направило впечатление
![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
+1.
не, но често съм ги виждал да се "борят голи"![]()
е па голяма работа, така разбираме, че любовта на родителите ни е жива. имаше едно из нета:
влиза малкия иванчо в кухнята и що да види: техните голи на масата, пъхтят и стенат, пушек се дига.баща му го вижда, усмихва му се ехидно обаче си продължава се е едно нищо няма.
на следващия ден бащата се прибира, отива в хола, а там смърди на рибен ресторант, синът му на колене на килима и здраво раздрусва бабата. иванчо само му намига и пита "не е готино като е твоята майка, а?"
Не съм,но няколко пъти чувах![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
неее![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Не и не искам![]()