- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли сте вашите ;D
Не и не искам![]()
+1Първоначално написано от Harmonyy
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Те не търпят в една стая да са заедно,вие за какво ми говорите тука.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Мм,като съм била на около годинка са се разделили,така че не съм ги хващала...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
НЕ,слава богу! Но веднъж наще поканиха едни приятели вкъщи ,който са двойка и отидоха в стаята до моята иииииии.......МАЙКО МИЛА кви звуци ....![]()
Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!
А,подсети ме за една мн. смешна случка.Отивам аз да хвърлям боклука и докато чакам асансьора да дойде до 6-я етаж изведнъж някой изквича от съседния апартамент.После се почна ,,Оо,да,оох,супер,да,да,оох!,, .Направооо...Първоначално написано от ChokoShcok1
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Не съм слава богу.. иначе сега нямаше да съм сред вас господа...![]()
![]()
никога не съм ги чувал въпреки че тяхната стая е до моята сигурен съм че и никога няма да ги чуя защото за тях секса е загинал тотално старомодни са нашите![]()
![]()
Не съм ги виждала,ама няколко пъти .. подразбрах![]()
+1Първоначално написано от Psycho0
Наще се заключват в тяхната стая, ама нали не се знае к'во става.И излизам вечерта понеже нещо исках да ги питам, отивам до стаята..опп тя заключена.Ясна ми стана работата, веднага си отидох в стаята.След пет минути идва баща ми такъв гузен, ама се прави, че нищо не е станало и там нещо ми приказва.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Не съм ги виждала, но съм чувала като по-малка и понякога подозирала някои неща.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от king95
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
като бях малка чух някво пъшкане от стаята на наще и детето в мен си представи как сладката ми майка се усмихва насън и мъмка тихичко...погледнах през ключалката, надявайки се да я видя как сладко спи... и ги видях двамата да се оправят![]()
![]()
сестра ми знае, те не. чувала съм ги и веднага изтичвах в стаята и казвах на сестра ми, тя също каза, че ги е чувала. ии те знаят, че сме чували само, но за тва с ключалката - не
аа и също сестра ми веднъж влязла, докато се завивали .. абе мани,мани...
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Да, видях ги веднъж!![]()
Тогава умрях да се смея!
![]()
![]()
Чувала съм ги доста пъти, просто вече не ми прави впечатление.
Иначе, преди да го направят някакви идват до моята стая да видят дали спя![]()
![]()
![]()
Не.![]()
Не съм ги хващала, но съм намирала презервативчета, тва онова.. Кво да правят и те са хора, и то млади![]()
Нито съм ги виждала нито съм ги чувала за щастие. Май го правят докато съм на даскало или на вън.
Не, но съм чувала съседите![]()
ne ne sam gi 4yvyla nito vijdala no ne bih iskala
Един път май ги хванах, ама не съм сигурна. По простата причина, че нашите много успешно се прикриват. Доказателство: Имам по малък брат на 4. Когато майка ми ми каза, че е бременна чак се учудих, че все още правят секс.(тогава бях и на по детски акъл де
)