- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли сте вашите ;D
Ам да съм ги хващала - НЕ, но съм ги чувала и то почти през 3-4 дена .. плющят се като за световно, на моменти направо ми иде да влезна в стаята им и да им кажа а стига вече, че не мога да спя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Да не говорим, че стаята им е близо до моята и то се чува .. трябва да си глух да не ги чуеш
. За съжаление слушалките ми не работят и ми е много гадно .. и като се плющят по поече от 1 час, няма да ги слушам я .. и отивам в кухнята и си пускам тв-то и по едно време бащата става некъв уж сънен
и вика " ти още ли не си легнала .. гледай колко е часа"
![]()
е как да се спи .. Ама е нормално, все пак са си у тях .. но да се съобразяват малко
.
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
^ xaxaaxaxa
Наще не - сестра ми съм чувал. Ама игнор на макс, за какво ми е да ги хващам... хаха
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Не, но съм ги чувала. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе имам мерак да ги засека но това няма как да се случи ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Не съм ги виждала ама съм чувала... :X Веднъж бяхме отишли на гости за няколко дена и тримата ни сложиха в една стая да спим... е те вечер ДАВАЙЙЙ не им пука че аз съм там![]()
правят си кефа хората все едно ме няма.. и то леглото скацърка и се чува презерватива как влиза и излиза :X
мислех че ще умра..
No one makes me feel the way you do..! > E... <3
За първи път чувам за презерватив който се чува как влиза и излиза![]()
![]()
![]()
ем ддз аз бе хорачува се нещо, което не е приятно за моите уши..........
![]()
![]()
No one makes me feel the way you do..! > E... <3
Имам някакъв спомен, че като малка съм ги хващала. хДДД
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.