- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли сте вашите ;D
Не.Те постоянно се карат.
Не не съм ги хващала, но съм ги чувала.
Когато съм си в нас и със сестра ми гледаме някое мovie, идват проверяват какво правим, отиват си в стаята.Понякое време излезе ли единия и отиде ли в банята ясна е работата.И на сутринта съответно ги бъзикаме, смеем си се заедноНормално е и е човешко, като че ли и вие не правите секс...Някой ден нашите деца така ще слухтят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не но да пуша да
Rikity-сестричка
много гадно![]()
![]()
![]()
![]()
Rikity-сестричка
Знам,ужасно е да пишеш правилно тези дни.
Докато да пишеш с правописни грешки е фешън.
Мии даа чувала съм ги. Ако искам да отида до WC трябва да мина през тяхната стая а те се бяха заключили и на сутринта им казах и те нек'ви гузни и аз само се изкикитох " Еее спокойно бе човещинка е след време и вие ще чувате такива работи от моята стая !" аа тати само ме погледна такаи вената на челото му се изду
.
Ааа сетих се за една случка .. бяхме при братовчедката на майка ми а тя има дъщеря на 15 и аз си легнах рано а Мишел / тази на 15/ вкара гаджето си през прозореца и ми каза да си мълча иначе ще ми се сърди. Аз си легнах естествено в другата стая и само се чува нещо " ГЪЛТАЙ!"![]()
..а аз се бях унесла ии само се ококорих
![]()
![]()
![]()
ии тъкмо пак да заспя и се чува няк'во лудо квичене
![]()
.. влязох в стаята на Мишел аа онзи яя сложил на бюрото ии ..
излязох като пръдня от гащи. А на сутринта Мишел ме пита за какво съм влезла и аз и викам едно такова подигравателно " Чух квичене на свиня!''
![]()
![]()
Believe <3
ДА
Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"
мдам мн е брутално![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Само ги чувам ;d Много леко спя и като почнат ии.. Събуждам се и не мога да заспя след тва ..![]()
Ако ме хванат много ще ме е срам![]()
Но затова са измислени вратите с заключалки![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не съм ги хващала и НЕ искам да ги виждам. Случвало ми се е да чуя майка си ама слабо- тихички са, това е добре за мен.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Чувала съм ги не веднъжидва ми да се закопая в такива моменти
![]()
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Хуххахах , НЕ СЛАВА БОГУ ;Д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Не, обаче съм ги чувала 1-2 пъти.Не е за предпочитане...
Чувала съм ги. Ами човещинка си е, ебати. Нормално е да правят секс в собствения си дом.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Като малак съм ги чувал.Тогава си спомням че много ми се пикаеше вечерта,а ги чувах че... и не смеех да стана,а те продалжиха над един 1 час![]()
Ам да съм ги хващала - НЕ, но съм ги чувала и то почти през 3-4 дена .. плющят се като за световно, на моменти направо ми иде да влезна в стаята им и да им кажа а стига вече, че не мога да спя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Да не говорим, че стаята им е близо до моята и то се чува .. трябва да си глух да не ги чуеш
. За съжаление слушалките ми не работят и ми е много гадно .. и като се плющят по поече от 1 час, няма да ги слушам я .. и отивам в кухнята и си пускам тв-то и по едно време бащата става некъв уж сънен
и вика " ти още ли не си легнала .. гледай колко е часа"
![]()
е как да се спи .. Ама е нормално, все пак са си у тях .. но да се съобразяват малко
.
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
^ xaxaaxaxa
Наще не - сестра ми съм чувал. Ама игнор на макс, за какво ми е да ги хващам... хаха
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!