- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за първи път
Здравейте на всички една приятелско има рожден ден скоро иии иска да правим секс тогава , а аз никога не съм го правил не съм сигорен , за нея на 16 години съм , аз. Искам да бъде наистина хубаво , както за нея така и , за мен. За това искам полезни съвети от ВАС , как се отвара момиче и как да го накараме то да се чуства добре .![]()
Първоначално написано от darkss
![]()
![]()
Ще ми влезеш в златната колекция с бисери
"Да се отпуши". Това да не ти е канал, да става с Mr. Musculo...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако и за момчето е първи път да гледа след третото вкарване той да не отпуши тапатаПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
Коментари, които са открито подигравателни и с нищо не помагат на автора на темата... не са добре дошли
LadyDi
Първоначално написано от darkss
ЪъЪъЪъ....... ти мъЪъ убии![]()
Просто се отпусни бъди много внимателен и се радвай на живота![]()
Ъхъ.Първоначално написано от BiGBaDWolF
И гледай да на прекаляваш с алкохола преди това. За нея също не е желателно. Успех.
![]()
Оха говорихме си по тая тема тя не е девствена начи още по добре за мене . До колкото с алкохола , аз не пия![]()
Давайте предложения , как да накарам момичето да се чувства най-добре все пак това ще е и един + за мен![]()
Im Lonely so lonely
не разбирам защо толкова хулите по алкохола, като той нищо не пречи?
Ами гледай да има романтика .. музичка .. да сте на свещи и те такиваае успех колега !
Тва е лесно дърпам бушона и сме на свещи до тука супер ше фантизирам да хвана да сложа върху цялата спалня листа от червена роза( шегувам се ) Ще го измисля имам още малко време , ама съм отворен , за още предложения
![]()
И алкохола не пречи но искам да съм сигорен , че няма да ставам млад баща
![]()
Im Lonely so lonely
Личи си.Първоначално написано от darkss
по темата:
Авторе карай го спокойно и всичко ще си дойде на мястото. Ако тя не е девтсвена още по-лесно и за двама ви.
lubomirky, ето това имах предвид с алкохола.Първоначално написано от devler
Първо се научи да пишеш правилно...Да ебa неграмотника...
Добре само без обиди става ли? Не съм направил на никои нищо , нито пък съм обиждал някого.Първоначално написано от Bianc0
Im Lonely so lonely
За да не ставаш млад баща си купи кондоми...
Трагедията е пълна...
Разбира се , че ще си купя но няма да пия . А искам да попитам презервативите развалят ли удоволствието от секс?Първоначално написано от Korrnyy
Im Lonely so lonely
Ти, след като нямаш база за сравнение, защо изобщо задаваш тоя въпрос?
Да, развалят го.
еми като си с презерватив, за 'къв бъдещ баща ми говориш и алкохола к'во точно ще попречи? айде да ми изясните, че нещо не ви усетих логиката.
е как ве алкохола ще разяде презерватива
Спред мен алкохола пречи, в други случаи.Не и в неговия. Колкото повече пиеш, толкова по-бавно свършваш (което за теб ще е добре). Не знам дали при всички е така, но от това, което съм чувала .. пък и видяла (усетила), точно така действа алкохола на ерекцията.
Така, че споко пич, ако се притесняваш, че бързо ще ''отпушиш тапата'' (както някой се изрази) глътни малко, нахлузвай гумата (и тя ще хелпне) и изобщо не се притеснявай. Просто се отдай на момента.
![]()
![]()
благодаря ти, за обяснението към другите, което ме мързеше да напиша ;дПървоначално написано от FreakBitch
И да свърша бързо мисля , че няма да е проблем да сменя презервативаи да продължа
![]()
Im Lonely so lonely