.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Оцветител за коса ????

Здр може ли да ми кажете оцветител за коса койта има такъв цвят - http://prikachi.com/images/209/2442209y.jpg коя марка и колко струва номер ако има или нещо такова мерси предварително

ако си от голям град отиваш в някой ивис или дм или там каквато и да е по голява марка и питаш а за цената ... ами до 10 лв е при нас е 5

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Търси в големите козметики и супермаркети , от всички видове оцвететители трябва да има такъв или подобен цвят , трябва да им разгледаш каталозите на място
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

цвета.. мн0го радва..

и аз искам да разбера = оцветител дали има такъв или боя?!

да мн е як оцветител нз и затова питам но боята мисля че е някаква смесица

ами отидете и проверете из магазините, има различни марки оцветители , все някоя ще го предлага този цвят , обаче друг е въпроса дали на вас ще ви се получи този цвят

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    До колкото помня на Палете имаше подобен оцветител. Но цвета, които ще ти се получи, зависи от естествения ти цвят на косата. Оцветителя само прибавя нюанс. Т.е. косата ти трябва да е нещо като тъмно пепеляво русо, за да се получи това от картинката. Само да добавя, че цената на оцветителя беше около 2-3 лв и си го бях взела от Ивис.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Спрян е оцветителя на Палете вече.. аз сега наскоро ползвах един от 1.30лв. , не беше български , но не мога да се сетя за марката му , много доволна останах от него

амии.. естествения ми цвят е светло кестеняв

ами ако повторя пак с оцветителя дали ще стане

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Оцветител за коса ????

Цитирай Първоначално написано от Iv0n
    Здр може ли да ми кажете оцветител за коса койта има такъв цвят - http://prikachi.com/images/209/2442209y.jpg коя марка и колко струва номер ако има или нещо такова мерси предварително
    Marion- 1.40-1.70, зависи дали го купуваш от популярна верига магазини или от гаражче в квартала.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

мерсиии днес си взех и после ще постна снимки

Град
    Пловдив :)))))
    Показваш снимката на фризиорката и тя те боядисва...иначе бретона е много як

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от Iv0n
    мерсиии днес си взех и после ще постна снимки
    Задължително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си