- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оцветител за коса ????
Здр може ли да ми кажете оцветител за коса койта има такъв цвят - http://prikachi.com/images/209/2442209y.jpg коя марка и колко струва номер ако има или нещо такова мерси предварително![]()
ако си от голям град отиваш в някой ивис или дм или там каквато и да е по голява марка и питаш а за цената ... ами до 10 лв е при нас е 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търси в големите козметики и супермаркети , от всички видове оцвететители трябва да има такъв или подобен цвят , трябва да им разгледаш каталозите на място![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
![]()
цвета.. мн0го радва..
![]()
и аз искам да разбера = оцветител дали има такъв или боя?!![]()
да мн е якоцветител нз и затова питам но боята мисля че е някаква смесица
ами отидете и проверете из магазините, има различни марки оцветители , все някоя ще го предлага този цвят , обаче друг е въпроса дали на вас ще ви се получи този цвят![]()
До колкото помня на Палете имаше подобен оцветител. Но цвета, които ще ти се получи, зависи от естествения ти цвят на косата. Оцветителя само прибавя нюанс. Т.е. косата ти трябва да е нещо като тъмно пепеляво русо, за да се получи това от картинката. Само да добавя, че цената на оцветителя беше около 2-3 лв и си го бях взела от Ивис.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Спрян е оцветителя на Палете вече..аз сега наскоро ползвах един от 1.30лв. , не беше български , но не мога да се сетя за марката му , много доволна останах от него
Marion- 1.40-1.70, зависи дали го купуваш от популярна верига магазини или от гаражче в квартала.Първоначално написано от Iv0n
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Показваш снимката на фризиорката и тя те боядисва...иначе бретона е много як