Ахахаха.. чакай малко - 1во ти, ГОЛЯМАТА, на колко си ? 2ро - искаш да ми кажеш, че ти не си си писала НИКОГА с момчето, с което харесваш 1во в скайп и после каквото става, става.. така ли ?Първоначално написано от JustUnforgivable
Айде моля ти се - не сме вчерашни.. вече всички ползват скайп за това..
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Ха-ха-ха мн забавно .. Като се изчерпаш откъм клишета, кво ще прайш ?Първоначално написано от Aysell
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
За това поне съм много съгласнаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
JENSEN ACKLES![]()
А - у.. не ми бери грижаПървоначално написано от JustUnforgivable
аз все някак ще се оправя, ами ти горката, как я мислиш с тая злоба ?
пфф.. ае по - добре си замълчи, че оспами цялата тема с твоите тъпотии
![]()
JENSEN ACKLES![]()
За да си върнеш нещо, трябва да си го имал. А ти не си. Дори не знаеш дали те е харесвал. Държала си се като обсебена с тея постоянни смси "Обичам те" и нз кво още. Казал ти е, че не те харесва, но ти си си продължила. Добре, да приемем, че си се борила за него (само да приемем) и пак нищо не се е получило. После пък си изпратила приятелките си да го разпитват получавал ли той смсите ти.
Извод: Няма какво да направиш, освен да пораснеш...
Първоначално написано от Aysell
Ясно, бавнозагряващ случай - не съм и казала, да не влиза в Скайп.Се тая ми е, просто и дадох съвет, че през Скайп не можеш да опознаеш даден човек - не напълно.
И кой е казал, че не съм си писала никогаНе помисли ли, че именно заради това и казвам, че така нищо няма да излезе.
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Никой и не твърди, че така можеш да опознаеш някого напълно.. но като за начало, особено ако си срамежлив.. а и при тях изглежда излизане няма да има скоро, така че и скайп ще е нещо.. в момента говорим не как да тръгне с него, а как поне да останат приятели..Първоначално написано от JustUnforgivable
JENSEN ACKLES![]()
Хех ми Ок. Няма да има приятелство.
Ще се сближат, после тя ще продъжли да настоява за чувствата си, ама той най-вероятно пак ще и разбие мечтите.
Ма пробвай, като искаш, не те спирам..
А пък, ако не стане така, само можеш да се радваш. Ае пийс, нали да не си изспивам повече злобата, хаха
Always in my heart
да се надяваме, че няма да стане такаПървоначално написано от JustUnforgivable
![]()
хах, виж - нямам нищо против теб, но дори и да си изказваш мнението и да целиш да помогнеш, го казваш по много груб начин.. това имам предвид.. просто не трябва да се нахвърляте така всички върху нея.. така, че както казах - ПРОТИВ ТЕБ НЯМАМ НИЩОПървоначално написано от JustUnforgivable
![]()
JENSEN ACKLES![]()
.........
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
Засипвала си го с смси "Обичам те" и си му се натискала, пък си мислиш, че си била недостъпна![]()
SMSите са били след това.. тя говори, че в началото е била недостъпна.. нали така ? поне аз така го разбирам..Първоначално написано от kloely
JENSEN ACKLES![]()
Хехе, kloely, именно :P
Сори, че съм груба - такъв ми е характера и обичам да казвам истината ениуей късмет - дано ти пише в Скайп и ти драсне някой романтичен СМС, че да не земеш да се метнеш отнякъде.![]()
![]()
И прочети първия коментар на kloely
И искам да подчертая нещо - "Познаваме се от 4 месеца и едва в края на 2 месец му признах! "леле, рекорд, много си издържала ..
Любовта не е само превличане - тя е необходимост и доверие, а то не се печели за 2 месеца![]()
Don't worry, повече няма да се меся и да злобея :P
p.s. - много ми става смешно, когато някой каже нещо и другите само го повтарят - Aysell - онова за злобата и айде и авторката след нея, шегувам те![]()
Always in my heart
О, Велика царевицо в коприва, просветли ме и ме избави от този ужасТ.
Филмираш се. Тъпа си. Ограничена си. Не знаеш какво искаш. Навремето и аз имах такъв начин на мислене, но сега разбрах колко смешно съм изглеждала.
Без обиди? О, добре. Ще бъда по-деликатна.
Ти, мила моя сладурано, си въобразяваш, че той има чувства. Той ти се подиграва. Чувствата не могат да се появят насила, така че остави горкото момче на мира и спри да сe филмираш.
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
\Първоначално написано от JustUnforgivable
/ съгласна съм.. макар, че понякога си има и изключения
но едва ли случая е от тях.. може би не го обича, а просто иска да го има, защото преди това не е успяла.. може би просто изпитва силно привличане и т.н., но наистина поне за едно съм съгласна - не е възможно чак да го обича..
JENSEN ACKLES![]()
........
по дяволите спрете да нареждате момичето...тя ви е поискала съвет, а вие тръгнахте да я нареждате/съдите.
към авторката:
1. спри да разчиташ на скайп за каквото и да е било... нали знаеш, че всичко по нета е преувеличено.
2. както каза gossipgirl89, спри всякакви контакти с него. нищо добро няма да излезе от тях, най-много той да те нарани още.
3. не се впрягай толкова...знам че е по-лесно да се каже, отколкото да се изпълни, но си помисли... просто не си струва да плачеш за това момче, след време ще си намериш някой свестен и ще потръгнат нещата(и то наистина, а не за да накараш оня да ревнува).
I'm yours.
Недей да се нараняваш повече.Използвай лъжата си за другото момче,за да го забравиш.Даже го блокирай от скайп.Спри всякакъв контакт с него.Това ще ти помогне доста.
......
Така както си го описала "големият пич" най-добре му прати едно съобщение finger ама в скобичкиЕ айде за да напиша нещо сериозно или сте малки,или момчето е някъв женствен циркаджия,но и в двата случая съм обеден,че те е харесвал(така да се каже де),но като си хлътнала и му е омръзнало(всмисъл момчетата от горните два типа,искат просто да се забавляват,като харесват някое момиче,с което нямат шанс),така че моят съвет е ако наистина си решила да се занимаваш с него ,за което никой не може да те съди, да го караш да те гони,а не ти да го гониш. Е истинския ми съвет е от първите два реда, но знам,че няма да го направиш,така че ти си знаеш оттам нататък
![]()
![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
Според мен много си му вдигнала самочувствието с това '' обичам те '' и сега той те разиграваТака както го описваш оставам с впечатлението ,че е някакъв лигав женкар ,който не знае какво иска
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами цели се към това да те използва и ти да тичкаш след него и да си играе с чувствата ти. Не му позволявай да се сближи с теб, игнорирай го както той тебе с СМС-ите. Колкото и да не ти се вярва, времето лекува, ето ти казваш че като не ти е писал един месец и си започнала да го забравяш. Няма нужда да ми обясняваш, че си влюбена, защото ти си знаеш най-добре какво чувстваш.. УспехПървоначално написано от b3rrynkuu
![]()
I'm yours.
....
Най-вероятно е от онзи тип момчета, които обичат да са в центъра на вниманието. Харесва им да знаят, че има момичета, които тичат след тях. Може би е видял, че си по-наивна и сега се ти разиграва. В момента, в който ти почнеш да се отдръпваш той пак те придърпва, за да си вдига акциите чрез тебе. И няма да престане да го прави докато ти не спреш да му се връзваш всеки път. Както те посъветвах - най-добре го игнорирай напълноПървоначално написано от b3rrynkuu
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
леле....да ти имам проблемите!Лапешка му работа..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..