- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проверявате ли...
Да, проверявам, но най-често проверявам дали някоя от чешмите работи.
Лампи,печки,телевизори и такива неща не използвам,компа си го оставям включен,така че не,не проверявам.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да проверявам винаги за да съм по спокойна.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Проверявам само за преса за коса, печка, котлон .. абе такива неща дето са опасни.. иначе най-редовно забравям включени лампи и телевизори вкъщи. Компа не го гася
не .. и майка все ми вика че съм забравила нещо включено...
редовната реплика: "от това въртене на глава мозъка ти се е изгладил"![]()
![]()
![]()
Желязна лигика !Първоначално написано от HellRose
![]()
ПТ- само лампите,компа вече 2-ри месец не съм го изключвал![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Винаги проверявам всичко. Ама най-голям страх имам от тва, да не съм забраила вратата отключена. Мога по 100 пъти да се върна да видя дали е заключено и пак ще си мисля, че е отключено![]()
![]()
Не, защото си ги изключвам по навик. Не готвя, така че нямам грижата за печката.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-важното е да е заключено. Телевизора рядко го пускам, а пък компютъра си бръмчи цял ден. Не ми пука за лампите![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
еми лампите ма попринцип сами се гасят като няма някой 1 час в нас![]()
а компа си стои с 2-3 месеца включен нон стоп
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
по тъпа тема не ти ли хрумна..Първоначално написано от MissNothing
)
ми мн ясно![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Понякога се връщам само да видя дали е заключена вратата. Явно вече ми е такъв навик, че често ми се губи момента със заключването![]()
Лапмите, компютъра, пресата и телевизора![]()
Това, което не те убива, те прави по- силен.
Много ясно. Лампи, климатици, компютри, телевизори - всичко проверявам.![]()
Оо да, даже като изляза понякога се връщам да проверявам - хваща ме параноята![]()
Винаги проверявам лампите, телевизорите и пресата.
Компютъра по някой път остава пуснат
Винаги проверявам лампите и пресата, Компютъра остава пуснат ..![]()
Але аз не се сещам да си взема тела и ключоветевие искате да се сещам да изключвам уредите.
Ама тъй като всички врати ги оставят отворени се вижда и ако има нещо включено ходя да изключвам.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
мне, нямам го тоя навик. по-скоро гледам дали балконските врати са затворени, че не сме на височко и ми казват да затварям.
Ами да постоянно го правя даже когато си лягам,много гаден навик![]()