- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проверявате ли...
Проверявам само пресата ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от YourFavouriteDrug
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Не,никога.Обаче братовчедка ми проверява по 1000 пъти и даже после звъни у тях да пита техните..![]()
всичко проверявам ама много е досадно ре
6б3З10
епа дадаже се вращам понякога тъкмо кат сам стигнала до вратата за да съм на 100% сигурна :P
епа дадаже се вращам понякога тъкмо кат сам стигнала до вратата за да съм на 100% сигурна :P
Когато се сетя, което става рядко, проверявам иначе не
Никога не проверявам. Единствено като изляза и заключа вратата, я дърпам да видя дали наистина съм заключила. Навик, дори не се усещам, че го правя.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Дамм..това ми е станало навик..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Даа, винаги проверявам. Даже и вечер, преди да си легна.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Същото.Първоначално написано от Unendlich
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
и аз такаПървоначално написано от DeinStern
![]()
Първоначално написано от Jaime
друго може и да не проверявам, но газта дали е спряна - задължително! И пресата ако съм я включвала, сама се сещам да я изключа, въпреки че съм я забравяла и нищо фатално не е станало =)
попринцип излизам през деня, а през деня не ползвам лампи, така че за това не проверявам. ако излизам вечер, просто механично ги гася. с печки и т.н. не се занимавам, телевизора и пресата веднага след като ги ползвам ги спирам, а компа си седи включен, само вечер го спирам.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Да,винаги...
Даже се е случвало да изляза вънка,
да заключа вратата и после да я отключа,
за да проверя дали съм изгасила
всичко..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+Първоначално написано от YourFavouriteDrug
![]()
![]()
Да, проверявам - много съм бъзлива и ме е страх да не стане някой инцидент. Проверявам най-вече бойлера дали е изключен и ако съм ползвала някакъв друг уред - и него
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз съм същия, нема нужда да си пускам парното, компа си ми отоплява цялата стая.Първоначално написано от JustMe92
![]()
![]()
Винаги проверявам , ако изляза и се съмнявам , че има нещо включено се връщам да проверя .
"Не" се пише отделно от глаголи !
Първоначално написано от xWandereRx
И аз съм така с изключение на това, че не се сещам и съм оставяла ютията няколко пъти включена,а аз си заминавам на училищеи скаричката съм забравяла само, че още си бях в нас и бях затворила вратата на кухнята и по едно време се сетих,като влязох в кухнята беше пълен мрак,нищо не се виждаше от дим.
Кирилица!!!
kalpazanka
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!