.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Фалшив Adidas

Вчера за първи път ходих в магазин на Адидас да пазарувам от там .В магазина видях голям знак на Адидас както във всичкидруги магазини.Направи ми впечатление ,че точката на i е съединена със знака.Дали това означава че магазинът е фалшив или... Какво мислите?

Мега фен
    Град
    <3
    Какво значение има? Притеснява те буквичката ли? Или материята? Сигурно няколкото процента памук в повече дразни на кожата?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тоя магазин е баси фалшивия. Всичко вътре е китайско. Само ментета, а продавачката не е никаква продавачка, ами е със силиконови цици и адамова ябълка
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз ти предлагам да сигнализираш някъде за този магазин, защото гаврата е пълна! вътре предполагам цените са като в оригиналните магазини или поне се доближават до тях... много е кофти как лъжат хората.
    то густо, то пусто

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Тоя магазин е баси фалшивия. Всичко вътре е китайско. Само ментета, а продавачката не е никаква продавачка, ами е със силиконови цици и адамова ябълка
    На всеки оригинален адидас пише made in china, защото ние нямаме този висок стандарт на живот, че да ни внасят от Германия или другаде-пак е оригинално, но го произвеждат в Китай, Германия е развита държава и там си произвеждат адидас-а и още много други неща, а ние като не сме развита държава ще ни внасят буклуците от Китай-тва е положението-може случайно в някоя втора употреба да намериш оригинален адидас от германия, защото обикновенн дрехите ги внасят от там и са много по качествени от наще боклуци-кака ми държи верига магазини втора ръка и знам, че дрехите ги внасят от Германия и са много качествени и дори повечето са чисто нови

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    фацепалма
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    На всеки оригинален адидас пише made in china, защото ние нямаме този висок стандарт на живот, че да ни внасят от Германия или другаде-пак е оригинално, но го произвеждат в Китай, Германия е развита държава и там си произвеждат адидас-а и още много други неща, а ние като не сме развита държава ще ни внасят буклуците от Китай-тва е положението-може случайно в някоя втора употреба да намериш оригинален адидас от германия, защото обикновенн дрехите ги внасят от там и са много по качествени от наще боклуци-кака ми държи верига магазини втора ръка и знам, че дрехите ги внасят от Германия и са много качествени и дори повечето са чисто нови
    Дори не заслужаваш да ти се обяснява. Толкова си тъп!
    Grumpy old madman

Ако очакваш в днешно време в магазин на Адидас да намериш някакъв артикул произведен в Германия, доста се лъжеш. Последния път когато бачках в такъв магазин имаше само едно-две горнища, от старата школа, които бяха мейд ин Джермани. Всичко друго беше произведено на изток...

Фейспалм с крак.
    Като сме смотан народ затова имаме Адидас произведен в Китай, а?
    Btw, доколкото знам Copa Mundial се прави в Германия.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Дори не заслужаваш да ти се обяснява. Толкова си тъп!
    Ок отстъпвам, и няма да се разправям с хора, които си мислят, че всичко знаят

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Това не е съвсем вярно. Вярно е, че по-голямата част от фабриките на Адидас са локализирани в Азия, но не всичко е китайско. По-голямата част от ментаците които се продават по битаците обаче са китайски.

Реално тва си е немска марка. Обаче в Азия работната ръка е по-евтина...нормално. Масово фирмите са си изнесли там производството.
    А бтв знаете ли, че Адидас им шиели на ишлеме в Кюстендил? А покрай тия заводи мноооого се изнася в самия град. Пишат десетки бройки брак, мятат ги в чували по кофите и после вечер ходят да си ги прибират.

Не знам до колко съм права, но мисля че ADIDAS се произвждат и в Индонезия

не знам защо погледа ми пропускаше тая тема, докато гледах форума?>?????!@?#

КОЙ ВИ РОДИ, БЕ? КОЙ? А?

Супер фен Аватара на Di
    ако магазина не е специално за адидас,пука,найк и т.н. не очаквай да е оригинално
    не се изказвай неподготвен,прасе

И сега като не е оригинално дай да тръгваме да се бесим?

Всичко е фалшиво. С фалщиви сперматозоиди сте заченати даже.
    Grumpy old madman

Всичко е фалшиво. С фалщиви сперматозоиди сте заченати даже.
    По страшното е, че дори от фалшиви майки и бащи... Дори домашните ви любимци са китайски!

Всички сме роботи! Обкръжени сте!

And this will http://vbox7.com/play:0d54124c
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен
    ^ Бате, за година и половина и с ГРАМ не си поумнял.

всичко ее фалшимент ... стига се шашкахте ...

Голям фен Аватара на mecheeeee
    shadow4e
    Запознай се с правилата. Същото важи и за госпожицата от горния пост, която е на косъм от бан
    .

Точката на и-то е съединена със знака?!? За пръв път май виждаш лого на Адидас, а?

Иначе драматургията е потресающа, не ще и дума...
    активизъм/превенция; писане; музика

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    ^ Бате, за година и половина и с ГРАМ не си поумнял.
    Тъжно, а?

Звучи много готино от момичето, което за година и половина прояви изключителната си воля и постоянство, и уникланите си умения да прави нелепи сетове от дрехи и да коментира всички възможени диети, добавяйки нещо от себе си. Много ми хареса едно идеално нацелено мнение с цитат от Светльо & The Legends - Повърхностни рани. Беше много оригинално. Жалко, че не мога да го намеря сега, сигурно си била пияна и после си го изтрила... Да не говоря за отношенията ти към един човек, които и тогава бяха говняни, а доколкото знам и сега не са цветущи. Тъжно ми става чак, да... Абе въобще the wind of change духа яко. Аплодисменти захората, които поумняха.

Наздраве!
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

ужасни сте ....................................
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    ЗБИЙТИ СЪ!!

Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си