- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фалшив Adidas
Вчера за първи път ходих в магазин на Адидас да пазарувам от там .В магазина видях голям знак на Адидас както във всичкидруги магазини.Направи ми впечатление ,че точката на i е съединена със знака.Дали това означава че магазинът е фалшив или...Какво мислите?
Какво значение има? Притеснява те буквичката ли? Или материята? Сигурно няколкото процента памук в повече дразни на кожата?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тоя магазин е баси фалшивия. Всичко вътре е китайско. Само ментета, а продавачката не е никаква продавачка, ами е със силиконови цици и адамова ябълка![]()
![]()
Grumpy old madman
аз ти предлагам да сигнализираш някъде за този магазин, защото гаврата е пълна! вътре предполагам цените са като в оригиналните магазини или поне се доближават до тях... много е кофти как лъжат хората.
то густо, то пусто
На всеки оригинален адидас пише made in china, защото ние нямаме този висок стандарт на живот, че да ни внасят от Германия или другаде-пак е оригинално, но го произвеждат в Китай, Германия е развита държава и там си произвеждат адидас-а и още много други неща, а ние като не сме развита държава ще ни внасят буклуците от Китай-тва е положението-може случайно в някоя втора употреба да намериш оригинален адидас от германия, защото обикновенн дрехите ги внасят от там и са много по качествени от наще боклуци-кака ми държи верига магазини втора ръка и знам, че дрехите ги внасят от Германия и са много качествени и дори повечето са чисто новиПървоначално написано от Canis_Dirus
Дори не заслужаваш да ти се обяснява. Толкова си тъп!Първоначално написано от mlakniwe2
Grumpy old madman
Ако очакваш в днешно време в магазин на Адидас да намериш някакъв артикул произведен в Германия, доста се лъжеш. Последния път когато бачках в такъв магазин имаше само едно-две горнища, от старата школа, които бяха мейд ин Джермани. Всичко друго беше произведено на изток...Първоначално написано от Canis_Dirus
Фейспалм с крак.
Като сме смотан народ затова имаме Адидас произведен в Китай, а?
Btw, доколкото знам Copa Mundial се прави в Германия.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ок отстъпвам, и няма да се разправям с хора, които си мислят, че всичко знаятПървоначално написано от Canis_Dirus
Това не е съвсем вярно. Вярно е, че по-голямата част от фабриките на Адидас са локализирани в Азия, но не всичко е китайско. По-голямата част от ментаците които се продават по битаците обаче са китайски.Първоначално написано от mlakniwe2
Реално тва си е немска марка. Обаче в Азия работната ръка е по-евтина...нормално. Масово фирмите са си изнесли там производството.
А бтв знаете ли, че Адидас им шиели на ишлеме в Кюстендил? А покрай тия заводи мноооого се изнася в самия град. Пишат десетки бройки брак, мятат ги в чували по кофите и после вечер ходят да си ги прибират.![]()
Не знам до колко съм права, но мисля че ADIDAS се произвждат и в Индонезия
не знам защо погледа ми пропускаше тая тема, докато гледах форума?>?????!@?#
КОЙ ВИ РОДИ, БЕ? КОЙ? А?
ако магазина не е специално за адидас,пука,найк и т.н. не очаквай да е оригинално
не се изказвай неподготвен,прасе
И сега като не е оригинално дай да тръгваме да се бесим?
Всичко е фалшиво. С фалщиви сперматозоиди сте заченати даже.
Grumpy old madman
По страшното е, че дори от фалшиви майки и бащи... Дори домашните ви любимци са китайски!Първоначално написано от Canis_Dirus
Всички сме роботи! Обкръжени сте!![]()
And this will http://vbox7.com/play:0d54124c![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
^ Бате, за година и половина и с ГРАМ не си поумнял.![]()
shadow4e
Запознай се с правилата. Същото важи и за госпожицата от горния пост, която е на косъм от бан.
Точката на и-то е съединена със знака?!? За пръв път май виждаш лого на Адидас, а?
Иначе драматургията е потресающа, не ще и дума...
активизъм/превенция; писане; музика
Тъжно, а?Първоначално написано от PinkFloydSound
Звучи много готино от момичето, което за година и половина прояви изключителната си воля и постоянство, и уникланите си умения да прави нелепи сетове от дрехи и да коментира всички възможени диети, добавяйки нещо от себе си. Много ми хареса едно идеално нацелено мнение с цитат от Светльо & The Legends - Повърхностни рани. Беше много оригинално. Жалко, че не мога да го намеря сега, сигурно си била пияна и после си го изтрила... Да не говоря за отношенията ти към един човек, които и тогава бяха говняни, а доколкото знам и сега не са цветущи. Тъжно ми става чак, да... Абе въобще the wind of change духа яко. Аплодисменти захората, които поумняха.
Наздраве!
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ужасни сте ....................................
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
ЗБИЙТИ СЪ!!
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.