Така .. ох моята история е доста дълга и объркана .. Запознах се с едно момче на 23.03.2007 .. оттогава започнах да го харесвам .. същата година прекарахме нова година заедно той ме гушкаше и си мислех че проявява интерес към мен но уви .. след това аз си хванах приятел с който ходех около година и половина през това време той почна да ми пише искаше да излизаме но тъй като бях влюбена в бившия ми отказах . макар че пак го исках вътрешно .. с бившия скъсахме и отново подновихме връзката с това момче .. един ден бяхме цял ден заедно той пак ме гушкаше но нищо нищо друго не стана (тук ще добавя че аз съм на 18 а момчето е на 22 ) след което почнахме да си пишем да се чуваме и тн и тн .. докато един ден аз поисках да се срещнем и да си изясним отношенията защото немога повече така .. Исках го толкова много .. не бях предполагала че той ше изпитва същите чувства но уви .. и така взехме се :Д и вече сме близо 5 месеца заедно .. никога преди не съм се чувствала толкова влюбена .. незнам какво ми става .. проблема е че той не е от този тип хора които показват много чувствата си но знам че ме обича и че държи на мен .. И все пак въпросът ми е .. защо това трябваше да стане сега какво се е променило сега а не преди 3 години .. в момента аз съм му първата наистина сериозна приятелка не сме се карали и така натаък всичко е ок засега .. и още един въпрос .. Луда ли съм за да кажа пред себе си .. Да това е моя човек и искам да прекарам остатъка от живота си с него ....