- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с друга :(
Здравейте ..Не е нужно да критикувате за пръв път съм в такава ситуация
Значе има едно момче ,което много ме привличаа ,от далече си личи ,че и той си пада по мен ,но е с друга.. от няколко седмици -малко ,но преди това зимата пак бяха ходели! Тъпо е да го свалям и стоя настрана..но той продължава да се изкушава и се спира преди да прави някоя крачка а това ме кара да полудея
Не мога да се спраа![]()
![]()
(h) Me (h)
Щом си има друга не прави глупости и не им се намесвай във връзката. Ако той наистина те харесва ще я зареже и ще бъде с теб
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1.Оправи си заглавието на кирилица
2.Поговори с него и го питай защо се държи така...трябва да си изнясните нещата на саме.
Всъщност не се намесвам и точно по тази причина дори се опитвам да го отбягвам. Неговите приятели постоянно ме разпитват кого харесвам, не казвам и точно затова може да го е страх тъй като обичам да режа..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
(h) Me (h)
Не можеш,но трябва да контролираш чувствата си.Защото не е никак хубаво да се занимаваш със заето момче и да му се бъркаш във връзката.Изчакай,ако е истина,което казваш(че и той имал чувства) ще се раздели с приятелката си,за да е с теб.
В случая проблемът не е в приятелката, а в него. Той я мами, той уж те харесва, а продължава да е с нея... Сериозно се замисли върху варианта, че той просто се опитва да се прави на тарикат и да върти две момичета.
изкачай да скъсат и нападай!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Пробвай се да стане нещо,пък ако я зареже - добре,ако не заеби го .![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Виж първо дали наистина си заслувава. Това, че харесва теб (както казваш), а е с нея.. Помисли и над това, че може ти да си на мястото на момичето, и да те зареже заради друга
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
А ти как разбра, че те харесва? Ъ?
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
намеква ми постоянно и повечеПървоначално написано от Lancelot
mim4ety_sara
МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2010 5:03 pm Заглавие:
Пробвай се да стане нещо,пък ако я зареже - добре,ако не заеби го . Laughing
![]()
засега просто ще си правя квото си правя пък ако наистина ме харесва да действа ..ако не да си Троши Главата
![]()
(h) Me (h)
Навиваш се за глупости...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ОМГ, ноу шит! Сигурно си първата в света!
П.С. Пинк пуси, викаш?![]()
еми мелница си е
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Тъпо ще е да си "другата". Ако толкова искаш да се унижиш, давай.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
е можеш да помогнеш малко на късането имПървоначално написано от sasha_90
НО МАЛКО! не прекалявай
![]()
Ъ.. "да им помогне малко"?! Демек я съветваш да застане между двама на пръв поглед "влюбени", за да получи това, което иска?! Пък и каква е гаранцията, че момчето има чувства към нея?! Смешни сте..Първоначално написано от Sa4kiSabiram
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
остави го
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
така..значЕ,разбирам,че сте ходЕли ама няма да стане,сори ;[Първоначално написано от PinkPussy94
глупостта около мен ме уморява
или му кажи да престане .. или е с нея и не се занимаваа с теб .. или да я ккъса онази ии да правите там квот ше правите .
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
бее заето момче,да не е женен!
Това все пак са тийнейджърски любови не брак с деца.
Според мен , ако момчето наистина те харесва, просто ще скъса с сегашната си и ще направи крачка към теб.А ти просто се дръж естествено, не почвай с някакви ясни флиртове , но не е нужно да страниш от него или нещо такова.
случвало ми се е подобно нещо преди време, но нито знаех че момчето има приятелка, а още по-малко очаквах да я остави заради мен. какво ставаше.. той също както твоя хубавец ме гледаше с онзи поглед. и един ден просто му се усмихнах.. и започнах да му правя напук абсолютно същото, което той ми предлагаше..
.. ии не с всичко това не те съветвам да му правиш напук, а още по-малко да ги разделяш. казвам ти, че ако той наистина иска нещо от теб и е привлечен от теб, не от нея.. да, тогава може би ще стане нещо, но всичко това са все негови решения. в ситуацията всичко е ако той иска..
и аз съм в същата ситауация обаче с едно момиче ...Първоначално написано от PinkPussy94
опитвам се да покажа, че съм повече от него и да я спечеля, но нещата излизат извън контрол и може да се стигне до там да му счупя главата ...
ти ако вече си намерила оправия сподели ...