- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся просто мнение
Бях приятел с едно момиче доста време, но за мое съжеление се влюбих в нея, а тя не ми отговори със същото. Аз тайничко си се надявах някак нещата да се променят с времето, знам ли, да ме види в друга светлина или нещо такова, но уви. Бях свикнал и приемах различните й краткотрайни връзчици за по седмица, най-много две, с тос и оня, но тя преди няколко дни ми заеви, че искала да възобнови отношенията си с първата си любов, мислела че има нещо недовършено, имала добро предчувствие и т.н. А мен ми е ясно какво ще стане, защото въри и пише на ляво и на дясно, как е готова на всичко за това момче и т.н. , и няма да мога да го преживея, затова прекратих отношенията си с нея днес и се чувствам супер нещастен, защото докато бях в болница, тя ми спаси живота ( няма да давам подробности ) и от тогава насам, отделно че нали изпитвам чувста, но й сме си супер близки и т.н. Искам да зная, според вас, грешка ли съм направил, или така е по-добре и за двама ни?
щом сте супер близки, просто приеми, че тя не иска да имате такива взаимоотношения с теб, каквито и ти. аз бих приел това, което имам в момента, защото ако наистина сте добри приятели, няма смисъл да го похабяваш. накрая вместо да я имаш като приятел, ще си сам и наранен ;>
Аз съм вече сам и наранен. Казах, преключих отношенията си с нея.Първоначално написано от lubomirky
Остави я сама да си взима решенията. Иска да е отново с него, това не е причина да си прекратявате отношенията. Дай и съвет, изкажи мнение, щом сте близки. Ако те послуша добре, ако не - пак добре. Тва си е нейния личен живот и трябва да я оставиш сама да избира. Според мен си постъпил глупаво. Дано нещата се оправят.
Не казвам, че не си направил грешка като си прекратил отношенията си с нея, но и не казвам че си направил, защото колкото и да ти е супер добра приятелка ти винаги ще имаш някаква малка надежда за нещо повече, която ще те притеснява яко. Знам, че е трудно, но опитай се да я позабравиш, да си намериш някоя друга и ако мислиш, че вече не я харесваш си възобновете отношенията. Но за сега е добре да си останете без контакти![]()
не бъди глупав, обади и се и я помоли да излезе с теб и да и обясниш как стоят нещата. след това и кажи, че това не искаш да попречи на приятелството ти с нея и поне й бъди приятел, след като в момента не може друго.Първоначално написано от djstyle
Oпределено съм съгласна !Първоначално написано от lubomirky
I guess you're too afraid to show your feelings...
Първоначално написано от djstyle
Пиши й, че много си й признателен, но и много я обичаш, не само като приятел, затова предпочиташ да не се виждате, тъй-като и двамата ще страдате от това. Може пък да те разбере.
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
Ташак работа... и аз миналата година в 12 клас, признах чувствата си на моята най-добра приятелка от класа ... и сега не се познаваме.. тя се държи така.Ти хубаво си направил, че си опитал, това трябва да се толерира.Смелостта и желанието винаги имат плюсове .. това, че не ти е откликнала ... не знам, според мен е най-добре да се бориш
Ако искаш да си останете приятели,се съобразявай с решенията й.
Това,което преживяваш ми е до болка познато,с изключение на това с болницата.Мисля,че много дълго време ще ти трябва за да спре да те боли...и трябва да й кажеш истината,ако тя не я знае.Трябва тя да е наясно с нещата и може би тогава ще се замисли.Ти си бил винаги до нея,както тя до теб ,нормално е един от двама ви да се влюби в другия.Дай си време и обмисли нещата,кажи си какво искаш ти от живота,дали си струва да прекараш част от най-хубавите си години в страдание заради нея.
При мен ситуацията беше следната:С едно момче се познаваме от 16 години,от един и същи край сме и двамата живеем в София...той винаги е изпитвал любов към мен и много пъти през годините ми го беше казвал,но аз не го забелязвах.Една вечер се видяхме и той просто ме целуна...тогава пак му отказах,но същевременно започнах да изпитвам нещо към него.Мина доста време след тази целувка...около година и той пак ме потърси,аз бях тогава с едно момче,но ...там историята е друга.Таа...скъсах с момчето заради това,че и двамата очакваме различни неща от една връзка(нямаше нищо общо с другото момче).Мина се известно време и въпросния приятел от детството поиска да се видим...Започнахме да се виждаме по често и по често и аз започнах да изпитвам още по-силни чувства към него,както и той към мен.Не исках да тръгна с него,защото мислех,че ще си развалим приятелството,но чувствата си казаха думата.Сега съм с него и колкото е прекрасно,толкова и боли.Има дни,в които се дърпаме по 3 пъти ,а останалите дни са просто прекрасни,но много от нещата заради които се караме са породени от факта,че преди това сме били много добри приятели и се познаваме отдавна.
Надявам се момичето,което обичаш да отговори на чувствата ти все някога,но дано не е твърде късно.
Тя знае за чувствата ми и това пречи на отношенията ни. Аз за да взема такова решение да спра всичко, значи зная, че немога да ги игнорирам тия чувства и просто съм се отдръпнал.Първоначално написано от lubomirky
Съжелявам, ако не ти е звучало достоверно,надали си болен от тежка болест, за да знаеш за какво говоря. Спести си повече обидните коментари, благодаря.Първоначално написано от winterfresh4o
Тя знае всичко, вече сме го водили този разговор.Първоначално написано от Kry4ma
Благодаря. Да се боря, какво да ти кажа, то на човек, не точно да му писне в един момент, но като не вижда че има ефект, спира да се бори.И тогава се отказваПървоначално написано от HardlyAwakened
Защо повечето от вас смятат, че съм прекратил отношенията си, защото не ми изнася нещо?! Отказах се, защото не може да има приятелство, в което единия в влюбен в другия. Не вървят нещата така. Тровят си и двамата животите.Първоначално написано от sasha_90
Благодаря. На мен не ми стискаше да я целуна, смятах че всичко щях да прецакам тогава.Първоначално написано от SuNsEt
[quote="djstyle"]Стига глупости бе, той да не е слуга ... Приятел, направи така, че тя да те търси, винаги е така с тея жени .. Рядко са тези, който те оценяват, такъв какъвто си, приемат те и те разбират, та дори приятели или нещо повече .. сега като ти казах да се бориш .. имах предвид друго.Не я познавам твоята приятелка и не знам до колко са ви влошени отношенията, ако си я искаш обратно като приятекла просто и звънни, бъди спонтанен, не се срамувай, стреляй директно.Обади се, извини се, пусни някоя шега и всичко ще е ок.. обаче ако искаш да сте нещо повече, ти си видя, че тя не иска, просто не се занимавай.. тя ако има интереш, ще ти се обади.. но не прави тази грешка да се съобразяваш ПРЕКАЛЕНО, защото рано или късно (аххх това хубаво старо клише) ти се качват на главата, просто си имай мярка и си отстоявай мнениетоПървоначално написано от sasha_90
.
До автора ... се едно аз съм правил темата - АБСОЛЮТНО същата ситуация съм без болницата.
И аз като теб я отрязах тотално и не исках да я виждам,но мина почти година и немога да спра да мисля за нея,направо ме къса отвътре,а тя за моя сметка си сменя гаджетата и съм сигорен ,че не мисли за мен.
Та ако може съвет и към мен.Искам да я видя,но незнам как да и го кажа след като я отрязах тотално,понеже болката която испитвах беше огромна и ... какво да и кажа като и звънна?!
Приятелю да ти кажа всеки,който пише откажи се или почвай да забравяш просто е търсил нешо там да напише И аз като човек ,който те разбира ще ти кажа бой,бой доде мърда(всмисъл не я пребивай), А покажи,че си по интересен от гаджето й да кажем ако гаджето й я води на кино ти я заведи на разходка по Витоша накарай я да разбере ,че ти си по различен от останалите и така ще видиш,че ще се забиеш в главата й оттам нататък тва,че тя нарича тва с гаджето си любов а с теб не е наясно е по добре за истинската любов е нужна тръпка...................................... ........Е според мен де![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
[quote="HardlyAwakened"]Споделям ти мнението.Първоначално написано от djstyle
Не говори изобщо за това, просто я покани да излезете, кафенце, това не е като "първа среща", такаче няма какво да се страхуваш... чесно говоря. Стреляй, нямаш какво да губиш в твоя случейПървоначално написано от Slaycho
Половината забравяй я, другата половина бори се за неяПървоначално написано от Pascal
Кофти е, за трети път се чупим така с нея, къде да се боря повече?
![]()
Нямаш си никаква идея колко правилно си постъпил, като си прекратил отношенията. Прекрати ги окончателно, без да се виждате повече... най-добре. В Русе има много сгодни мастиичици, така че недей клюмвай.Първоначално написано от djstyle
едит: Не слушай другите мнения... тия, дето ти казват "бори се за нея" са или неориентирани момиченца или върли гейове. Когато нещата не стават.... просто не стават. Let it go. Насила тая работа не става.... става де, ама после ша лежиш в затвора 5 години.
Temet Nosce
벨야카
Ако щещ ми вярвай, почувствах се най-добре от твоя коментар. Срещам много често твой коментари и какво да ти кажа, нито им цепиш басма нито ти пука, кой какво ще каже, директен си ии всичко ти е 6 точки. Кефиш, мерси че се разписа на моята темаПървоначално написано от umri
![]()