- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За вас fb е..?
Имах рег. там, за да воайорствам и аз един младеж, дето харесвах преди ~ 2 години.Много жалка история, знам.
За себе си мисля, че цялата тази мания и зарибеност по тоя сайт, ме отблъсква. Навсякъде се говори за него, кой, как, защо... супер дразнещо. Особено някои приятели като почнат с "аре направи си, може ли такова нещо?!"![]()
НЯМА ПЪК!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
е така шот е мудерно1
то густо, то пусто
о, колко познато!!Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
![]()
Зарибявка е, признавам, но вече покрай прекаленото ..как да го нарека, хайде популяризиране, замяза на флиртче, сладурче и тем подобните лайна.
Все по-рядко влизам и аз, ползвам го предимно за воайорстване, да гледам кой с кого се е загаджил, няк'ви чужди връзки,песни,клипчета зяпам..
това чее ти го използваш за запознанства не значи че всички правят тъй .. а съм се запознал само с 2 човека дето никога не съм виждал и то преди това сме писали там в един форум затова иначе всички останали са приятели и роднини![]()
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
Супер долен интригантски сайт ,побиват ме тръпки като вляза![]()
Абе то е баси скуката тоя сайт. Не знам дори откъде му идва популярността.
Ползвам го, за да се информирам за някакви събития.
Мда мда...и аз гледам снимки, поствам клипчета понякога. Доста от групите и организациите ми изпращат съобщения за разни събития и т.н.
Иначе ми се е случвало да пиша с някой в скайп и едновременно с това да обсъждаме нещо съвсем различно във фейсбук (със същия човек).![]()
Поредния сайт за правене на пари иии да нямам ФБ. Само навремето в IRC беше фън.
n00bs
Всеки профил във Фейсбук - оръжие в ръцете на юдейско-масонския Нов Световен Ред! Всяка снимка - пирон, всяка група - дъска в ковчега на свободата! Потребителите на фейсбук - гробокопачи на свободната мисъл!
Всеки фермер - роб на Големия Брат! Във фермата всички са равни, но някой са по-равни от другите.
![]()
![]()
Grumpy old madman
социална мрежа за споделяне на снимки,клипове,новини МЕЖДУ ПРИЯТЕЛИ .. ако някой непознат ми иска приятелство вече отхвърлям,,просто няма смисъл от рендъм пийпъл ;д
Не го ползвам, за да воайорствам другите. Прекалено зает съм със собствения си личен живот, че да се занимавам с чуждия. Следя профилите само на 3/4 приятели. Но го ползвам като средство за свръзка, т.е. когато ми трябва да се свържа с някой по-далечен познат му пиша във ФБ или направо от имейла му взимам скайпа (в 90% става).
Също така добавям всеки от моята специалност дори и да не го познавам лично. Първо, така мога да обменямам информация за различни неща във специалността и факултета. Второ, това е добра предпоставка да се запозная реално с хората, които виждам всеки ден, но дори и не си казваме "Здрасти". Все пак, имайки предвид размера на специалността ми (над 250 човека), е нормално да не се познавам с повечето.
Понякога и цъкам покерче като ми е скучно.
Иначе не споделям никаква лична информация. Всички снимки, които ги има са качени от други хора и съм забранил да се гледат директно от профила ми.
фейсбука беше гениален план за създаване на огромна машина за пари. браво на еврейския му създател, който стана баровче :Д.
за мен като фейсбук единица, незамесена в разпределението на активите му, е глупав сайт, който вече си е изпял песента. просто се изчерпа и скоро смятам, че ще му спадне популярността. няма на къде да се развива
На тези които нямат фейсбук, горещо препоръчвам да не си правят никога.
готин си е тефтерът, кво ... стига да не си от тия, дето се зарибяват и не излизат от него ... час на ден си е нормално за мене, като междувременно влизам и в други сайтове ... сайт за запознанства не е, освен ако ти не си го направиш такъв ... аз хора, които не познавам, не добавям, нито приемам![]()
Във фб открих хора, с които не съм имала контакт от години - хора от училище и т.н. Предимно ми е мания, за да проверявам партита...
Зарибяващ сайт в който можеш да си губиш времето като играеш и разглеждаш снимки или общуваш със съученици и приятели.А това дали е сайт за запознанства зависи от самия теб.Аз не приемам хора които не познавам.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ии аз т'каПървоначално написано от Pliok0019
![]()
awerw♥
миии.. чрез фб се запознавам с нови хора : ) намирам някой стари приятели с които не сме се виждали от векове .. и някви такива.. нищо специално : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
да дада.. а за тези които нареждат фб.. не стига че имат регистрации.. ми че и висят по 24/7 там и пишат някви хеiтърски истории.. пишлемета
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Friends online
No one is online.
МноЛ слаба вечер![]()
Audio ergo sum