- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете ми направих глупост
Направих наи голямата глупост в живота си .. Имаше една тема преди и в нея се казваше че ако си пострижеш вежтите ( само леко от края за оформяне .. нямало да има проблем ) и аз реших да ги оформя малко ( казаха че нямали да растат бързо ) и леко преебах лявата .. искам да знам за колко време горе доло пак ще ми порастне и как да я оправа .. ето и снимка http://prikachi.com/images/31/2444031V.jpg
Моляви не ми се подиграваите че и без ми е много гадно ..
добре, или съм сляпа .. или незнам. Не мисля че си я прецакала, или поне не се вижда добре на тая снимка, де да знам![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Момче си нали?
Щото ако си момиче гледам, че веждите не са оформени, та не е толкова фатално.
Ами момче съм .. и ми се струва че я преебах здраво
За колко време ще порастне пак ?
Проблема е че сам я хванал малко " рязко " и е леко като на черта .. как да го оправа
Момче съмПървоначално написано от Nappii
но мерси че ме оспокояваш
![]()
Леле спокойно бе,момче,нищо не е станало,ще ти се възвърне до 1 седмица най-много.Споко!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Ох благодаря ти от сарце ! .. А да те питам после дали ще стане много дълга ? ..Първоначално написано от xSANYAx
Нищо й няма, и верно за седмица ще си стане както преди. Няма да стане по-дълга.
Момче съмПървоначално написано от Inn0cenCe
![]()
Благодаря че ми отговори на въпроса за дължинатаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
нарисувай си малко косъмчета с молив, ако мислиш, че толкова се вижда.
И дай друга снимка да ти се виждат двете вежди да сравним с другата и да видим дали е fatal error![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Да и аз мислих с молив .. но мисля че няма да се получиПървоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
Снимка и на двете ще сложа утре защото сега не се забелязва много
Ами не ни е ..Първоначално написано от teddyx33
![]()
Благодаря ти още веднъжПървоначално написано от xSANYAx
Е да на някои им са цепнати но тогава няма а е смешно .. а друго е сам да се режнеш
![]()
оооооКееейПървоначално написано от SuN15
Иди на козметик да ти ги оправи като цяло![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Тцтц не ги подстригвай така![]()
Иначе веждите ти ми изглеждат дорбе за момче![]()
как така да потстрижеш мале не ужаст как така да ги потсртрижеш малко :х :х това се прави с пинсета мойто момче ........ и да отиди на козметик![]()
![]()
![]()
Прави се с пинсета да .. но ако имаш някои по дълги косамчета ? нямам как с пинсетата да ги направиш по къси нали ..Първоначално написано от vanity23
![]()
Днес ще мъчим с една приятелка да ги оправимЗащото съм сигорен че козметика ще ги направи много тънки .. а аз не искам да са много тънки .. Ама то как сам я прецакал маи няма как иначе
![]()
покажи деее
стана ми интересно как изглеждат двете вежди![]()
![]()