.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Погрешен Завой 2

хубав ли е този филм .. коментари

http://vbox7.com/play:90a4c048#commentTop страшниЧЧко е .. аа??

Резюме : На място като това, никой освен ТЯХ не може да чуе писъците ти!
    Продължение на косовият хит от 2003-та ''Погрешен завой', но много по-кърваво и брутално'!Някъде там в планините, насред пустите и задънени без изход пътища те са живи и чакат, дебнат готови за отмъщение и за нова кръв!Група младежи участници в реалити шоу, минават по пряк път, по който повечето от тях ще намерят смъртта си.Останалите оцелели ще трябва да се борят за живота си в зловещите и гъсти планини, където никой не може да чуе виковете им, освен преследвачите им- канибали, които са по дирите им, имащи намерението и целта да ги направят на части !!
    awerw

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Става да се посмееш на уния "гадове"

Първата част е най-задоволителна.Тая втората,от това,което си спомням беше много 'разводнена'..

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Първата част е най-задоволителна.Тая втората,от това,което си спомням беше много 'разводнена'..
    значи казваш , че първата част е по добра ??!
    awerw

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Втората част в общи линии няма нищо общо с първата,само изродите.В нея има повече отвратителни сцени отколкото да е страшна.Според мен не ми заслужава да се гледа.Все пак това е мое мнение...

Не знам какво харесвате на такива ужаси.Вместо да гледате някои смислен филм или да се посмеете на някоя комидя вие се зомбирате да гледате кървища и други глупости.

Лично мнение

на мен лично филма ми хареса : ) и не ми беше страшен ;дд

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от RY
    значи казваш , че първата част е по добра ??!
    Май.

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Не знам какво харесвате на такива ужаси.Вместо да гледате някои смислен филм или да се посмеете на някоя комидя вие се зомбирате да гледате кървища и други глупости.

Лично мнение
    Съгласен!

Освен да гледаш как твои връстници биват размазвани,прегазвани,смач квани,пробождани,затискани ,изяждани,разфасовани,измъ вани и какво ли още не,няма нищо запомнящо се.
    По-добре някои психо трилър гледай.

wrong turn-средна работа
    wrong turn 2-слаба работа
    wrong turn 3-много зле е работата
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

много сте капризни бе , хубав е филма

Повече от фен
    адския филм !!! ;дд

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    адския филм !!! ;дд
    awerw

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Наистина евала, 4е си направил/а тема то4но за двойката .. за мен това е най-доброто от трилогията
    На това се казва истински ужас ... има кръв .. стряскащи моменти и интересена история :P
    Ааа и още нещо моля бебетата да не ни обиждат филмите на ужасите, защото по-горе видях един коментар, който мн ме ядоса ...
    С такива ужаси като Погрешен завой си вдигаш адреналина и по-скоро не е толкова плашещ филма, отколкото гнусен ..
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на ameli
    Гледах го сигурно преди месец с компания.. Имаше тоооооолкова абсурдни моменти, че се убихме да се смеем Не бих го нарекла страшен, нито гнусен, боза си е.. Другите части не съм ги гледала, но тоя не беше прекрасен
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Наистина евала, 4е си направил/а тема то4но за двойката .. за мен това е най-доброто от трилогията
    На това се казва истински ужас ... има кръв .. стряскащи моменти и интересена история :P
    Ааа и още нещо моля бебетата да не ни обиждат филмите на ужасите, защото по-горе видях един коментар, който мн ме ядоса ...
    С такива ужаси като Погрешен завой си вдигаш адреналина и по-скоро не е толкова плашещ филма, отколкото гнусен ..
    .. страхотен филм е простоо ..
    awerw

The art of simplicity is a puzzle of complexity.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от electraa
    ;dd
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си