- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тест за интелигентност
Я да ви видим сега:http://sharky2005.hit.bg/IQTestBg/IQTestBg.html
Аз изкарах 130 \/ \
/ \
/
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
тестовете за интелигентност по принцип са си голяма глупост. ако не знам отговора на някой въпрос мога да го уцеля на късмет. това по-умен ли ме прави![]()
mojto e 114![]()
Ахахаха, имам 110, колко съм тъп.
П.П. Интелигентността не се изразява само в някакви си тестове. Съответно този тест на може да даде реална оценка на интелектуалното ниво на човек.![]()
moeto e 126 mamka mu qd me e 4 to4ki
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
az 138)))))) \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
i az sum takaПървоначално написано от summer_04
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
abe 138 to4ki sigurno pusnal za debili na 11 godini pusni na MAX!![]()
moito puk e 80![]()
136
Не е зле като за изпушил тревопуш гъбоядов![]()
апропо, някои от въпросите бяха некоректни(без верен отг посо4н в теста)
122![]()
Ъъъъ 132.
Saatana vittu perkele hate crew!
Моету е 134![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
егати тъпия тест... минах първите 5-6 въпроса и ми омръзна... Най-смешното е, че когато давах на онче-бонче отговорите, накрая резултата беше 126-7 нещо от сорта..![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ми 126 и аз![]()
bqx na polovina i i zkarax 80,no ne go dovurshix,che me murzeshe
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
146
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
118![]()
146![]()
Ти да не даде на "
9 години" ?
Моя е 134.Бива![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
116май аз съм най-тъпи4ката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
128.
Всичко наред само дето повечето въпроси бяха подвеждащи и сгрешно зададени въпроси и отговори и трябваше да си мисля не какъв е верният отговор, а какво си е мислел авторът дакота е пишел въпросите.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
"Вашето IQ е под 80". Знаех си.![]()
Мисля, че си бяха ясно зададени.Въпросите бяха за "Логическо мислене"..а не да мислиш какво е "мислел автора докато ги пише".ЛОГИКА...това е основата на въпросите.Всичко наред само дето повечето въпроси бяха подвеждащи и сгрешно зададени въпроси и отговори и трябваше да си мисля не какъв е верният отговор, а какво си е мислел авторът дакота е пишел въпросите.
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Да Логика...неговата лиогика. Аз отговарях въпросите според неговата логика, а не според своята. Ако отговарях според моята логика със сигурност щях да имам по-малко точки. Доста от въпросите не бяха ясно зададени. А ако ми отговориш на последната задача какъв и е отговорът ще съм ти благодарен, защото според мен верният отговор го нямаше изобщо в дадените възможности. Може и да бъркам. Дай ми правилното решение, за да видя, че бъркам.Първоначално написано от Unknow
60.Риба има глава дълга 9 см.Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото.Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
* 27 см.
* 54 см.
* 63 см.
* 72 см.
* 81 см.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36