.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Help

Help

Хора ако можете да ми помогнете значи запозанх се с 1 момиче зех и скаип и си пишем и искам да попитам как да и привлека вниманието или да ме хареса защото аз мн я харесвам

извиняваите ако има пр.грешки ни сам свикнал на анг да пиша

Разговаряй с нея по същия начин, по който говориш и с приятелите си. Бъди естествен и ако те хареса такъв, какъвто си - супер, ако ли не - следващата.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Според мен, трябва да ипокажеш, че те интересува и не ти е безразлична. Не е нуждо да пишеш някакви романи дори и най-елементарни въпроси са напълно достатъчни например:
    Ти : Кво правиш?
    Тя: Слушам музика.
    В такава ситуация може да я попиташ доста въпроси като "каква музика харесваш" или "слушала ли си ------ група или ----- песен много е яка харесва ли ти" Може да я попиташ коя и е любимата песен и да вметнеш нещичко за себе си разбира се Така от един въпрос могат да възникнат още доста други. Примерно ако ти каже, че чете някоя книга ми може да попиташ дали е интересна или да ти направи някое резиоме. Или това също става за филм.
    Също можеш да покажеш интерес като я попиташ какво е правила днес и така нататък. Само не трябва да се притесняваш и всичко ще е ОК
    И все пак знай, че за да разговаряш с момиче не е нужно да имаш сценарий . Бъди себе си и не се срамувай.

Успех с момичето
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами продължи да й пишеш в спайп и не говори простотии. Като я видиш на улицата се дръж интелигентно. Предложи й да излизате заедно, да ходите на кино с още някой друг приятел или пък сами, както вие си решите. Тя ако те хареса ще забележи и може би ще се получи нещо. Айде УСПЕХ!!!

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Ами продължи да й пишеш в спайп и не говори простотии. Като я видиш на улицата се дръж интелигентно. Предложи й да излизате заедно, да ходите на кино с още някой друг приятел или пък сами, както вие си решите. Тя ако те хареса ще забележи и може би ще се получи нещо. Айде УСПЕХ!!!
    под простотии какво имаш предивид?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nqmatakuv
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    под простотии какво имаш предивид?
    Според мен иска да каже, че трябва да се държиш на ниво. Не да се държиш като простак, освен ако това не и харесва, но все пак човек има самоуважение и всичко си има граница, не да се правиш на клоун пред нея за да я впечатлиш.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си