- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ме хареса
Здравейте.
Познавам се с 1 момиче от много време, тя е година по голяма от мен, но това няма значение.. адски много я харесвам, но проблема е там, че съм от типа срамежливи.. незнам просто как да я накарам да ме хареса.. как мога да накарам едно момиче да ми обърне внимание, да ме хареса и т.н.. моля за помощ![]()
прави квото ѝ харесва в рамките на допустимото и ако няма ефект просто не се занимавай
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Няма начин да накараш някого да те харесва. Или те харесва или не. Единственото, което можеш да направиш е да покажеш тези черти от характера си, които мислиш, че биха й допаднали, и да се държиш по начин, който би й харесал. Ако се получи - ок. Но както са казали бабите "Насила хубост не става".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От много време се знаете и тя няма интерес към теб още...
Бъди алфа. Просто трябва да излъчваш секс.
Нещо от тоя сорт - цък, a eто ти и това.
Малко преувеличени данни, но като цяло са верни..
'Сичко е естествен подбор, не се прецаквай с добро поведение, само това ще ти кажЪ.ако си "добро момче", носиш и цветя всеки път, съобразяваш се с нея и правиш само това което на нея и е добре всеки такъв мъж мисли че е перфектен. Но дали за жените е така? Отговора е не, защото всички качества на "доброто момче" колкото и да са изискани и благородни не предизвикват животинското в жената.
Не прави квото й харесва.
Да я уважаваш, да, ама да й ходиш след гз, нцки, няма да стане.
Be attractive![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Че той щом е срамежлив, може да има причина за това и да не е никак атрактив.![]()
Аз пък мисля ,че просто трябва да и направиш впечатление (някакво).Ама не да се захванеш да и правиш циркове всеки ден ,защото ще и стане досадно.Намери нещо в себе си ,което смяташ за уникално и и го покажи.
Пик - Ъп проджекта може и да ти помогне. Но сега ще ти дам ключът - с тази мацка вече не можеш да успееш, защото:Първоначално написано от jghgh
1. Познаваш я от много време и все още не си я ч***кал?!
2. Тя не се е опитвала да те съблазни, за дя я ч**аш.
3. Тя те мисли за мухльо или в по-добрия случай за много добър приятел. Много добрите приятели не ч**кат приятелките си.
Така, че спортувай, чети и се развивай. Също се пробвай в случайни запознанства. Бъди, като водата - ако не можеш да имаш някое момиче, се отклони към следващо.
П.П.
Иначе в Пик - Ъп проджекта е пълно и с големи глупости, но за начинаещи е сносна основа.
Кажи и, че никога не си виждал по-крив нос от нейния, който подчертава голямата брадавица на лицето и и същевременно отвлича вниманието от несъразмерната и фигура. Ще падне в ръцете ти.
.. така като те гледам би го приел насериозно, Ъ?
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?