- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контролиране на цикъла
Първо да кажа, че съм изчела др подобни теми и не намерих нищо конкретно, за това пускам нова.
Значи, пия ДИАНЕ 35 (противоза4атъ4ни- препоръ4вам ги, който го интересува пове4е да пише на ЛС) на 30 сутринта тръгвам за морето с приятеля си за само 3 дни, които искам да изживея пълноценно. Та попринцип днес трябваше да изпия последното и да ми доиде то4но тогава, заради което лекаря ми ме посъветва да взема последно в неделята (на 22)и следователно да ми дойде утре, пък не дай си боге да ми закъснее с ощте ден. Попринцип ми трае по 5-6 дни, което пресметнато е, 4е на 30 6те ми е 5ия, което не ме устройва, пък лекаря вика, нп и тн, оба4е на мен не ми е приятно докато все о6те ми цапа.
Ако някой може да ми каже нещо с което да ми мине по- бързо... Знам, че от витамин Ц минава по- леко, но трае пове4е, понеже то количеството, което трябва да се изхвърли си е 1 и също...чудя се, ако пия 1 аспирин дали ще стане по- зле работата или....Ако някой знае нещо без рецепта или някоя бабешка дивотия, дето действа да пише, който не знае само да следи темата. МОЛЯ БЕЗ СПАМ и мерси мн
Така или иначе съм пуснала тема, ако някой е ходил тая година на Обзор да сподели как е плажа, дискотеката(не 4ух хубаво за нея ), да даде съвет за евтинко и хубаво заведение и къде е бил отседнал