Цитирай Първоначално написано от lilit_666
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
1.Научете се,че просто ей така НЕ МОЖЕ да препоръчвате противозачатъчни!!!За тази цел си има специалисти,които предписват лекарства,съобразени с нуждите на всеки един пациент!!!
2.Толкова ли не можете да изместите малко морето?!
3.Витамин Ц забавя цикъла,а Аспирина/Ацетизала го засилва,защото разширява кръвоносните съдове.Другият вариант е да си с тампон ...
Aз не предписвам лекарства- най- малкото никой няма да ги даде без рецепта. Просто казвам, 4е съм доволна и всяко моми4е може да се престраши да поиска от лекаря си съвет дали може да са подходящи И за нея. Правя го, понеже мн момичета се страхуват да пробват (аз включително), но от както ги вземам косата и кожата ми са страхотни, цикалът ми е редовен и се съкрати с 1 ден, по-леко обилен е и без никакви болки. Сексът стана пълноценна част от живота ми ( 1, че се притеснявах да не се скъса презерватив (случи се и е мн опасно, а ескапел е зна4ително по- вреден) , 2, 4е и двамата не усещахме по4ти нищо заради кондомите и 3- мн по- икономи4но е) И това се водят едни от най- леките хормонални таблетки. За това го написах, пък и това е форум и мога да споделя вс, което искам, а ве4е който ще ме послуша си е на негова отговорност. Вярно, 4е влизат и всякакви неуки пикли, но заради тяхната безопасност не мисля да слагам цензура на думите си, които биха помогнали на моми4етата, които могат да разсъждават.

Ина4е не, не можем да го изместим, защото спазваме отпуската Тампоните няма да ми помогнат в леглото....
Що пак задължително трябва да правиш секс ?