- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От знак на любов ..
Ми беше подарен часовник за доста прилична сума пари ,след като бях послушна баща ми даде пари за море да отида с една приятелка ,но ми останаха .. Въпроса ми е следния ,досега на никои бивш не съм купувала подарък без повод ,дали ще е странно без повод да взема нещо на настоящия ми приятел. Много ми се иска да се компенсирам ,но не знам как ще реагира..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
няма да реагира зле![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Точно подаръците без повод и от сърце,са най-вълнуващото нещо.Подаряваш го не защото има повод и така е прието,а защото имаш нужда да зарадваш човека до себе си.
В твоя случай обаче ще изглежда повече,сякаш се чувстваш задължена да върнеш услугата.Изчакай малко![]()
Да така ще направя ,наистина ще излезе все едно си връщам жеста ,отивам да му го купя ,пък ще го скрия и ще му го подаря другия месец
Благодаря за отговорите ,милички сте както винаги .. ;*
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Пак заповядай![]()
пробвай,сигурно 6е се зарадва
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля,че ще постъпиш много добре ако му купиш/направиш нещо от любов.Това да се чакат разни празници за да подаряваме подарък на любимия човек е тъпо...Обичта трябва да се показва и доказва всеки ден.
еми да така е
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Няма нищо лошо в подаръците без повод. И предполагам няма да реагира с лошо)
Обожавам подаръци без повод и още повече някакви малки жестове просто ей така.
Поради простата причина, че когато има по-специален случай винаги очакваш подаръка или изненадата, което не е особено изненадващо. Обаче ако получиш нещо просто ей така..., защото случайно си минала покрай магазин, видяла си нещо много хубаво или нещо, на което знаеш, че ще се зарадва...сетила си се за него, което е най-важното... абее.. какво по-хубаво от това?!
Екстра си е.![]()
Разбира се стига да оценява малките жестове. (:
А не просто да го отмине с лека ръка и за него това да е "нищо", защото има и такива натури, които не се впечатляват от тия работи, а предпочитат да подаряват и получават подаръци единствено на рождени дни и по-специални празници.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми що да не му купиш нещо просто ей така :> То тва е най-якото
Can It All Be So Simple ?
кой не се радва на подаръци майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
купувай веднага
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)