за да не пускам нова тема ще продължа тук ...
отидохме запознах се с приятелката й сичко точ. хилихме се 30-40 мин. и по едно време като и звъна телефона някъв там и тя като ми каза, че й е гадже ми идеше да си прегриза сънната антерия...
каза ми, че след 10-15 минути той ще дойде а аз макар, че не ми личеше толкова бях изнервен, че ако беше дошъл и да почне да й се лигави щях да му изпотроша зъбите ... толкова ми беше нервно, че казах трябва да тръгвам и от нерви тичах към нас ... чувствам се страшно преебан ...
НО КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО ходи с мен вече от 1 месец СЕКИ БОЖИ ДЕН се чуваме както сичко вървеше изведнъж за мен се срути .... защо излиза с мен при положение, че си има гадже ? да не би да иска да е с мен и в крайна сметка той да е излишния и да го зареже ... доколкото разбрах са от 10 дена заедно ....
по-кофти несъм се чувствал и найстина ако бях останал незнам кво щях да му направа .... вече гледам на нея като друг човек ... преди да си тръгна ми каза айде довечера пак нанякъде ся видях, че и в скайпа е писала, но съм страшно объркан ...
отидох на фитнес бях толкова изнервен, че се претрепах от блъскане щях да откача кажете ми кво да правя с нея ....
мисля просто да се обадя и ДИРЕКТНО - като си имаш гадже какво искаш от мен ?!?!