[quote="SVS"]
Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
аз съм за Ивет ... бях във Визаж и не ми хареса... но не мога да ти кажа нищо за Ивет само ще ти кажа да не се занимаваш с Fresh Fashion .... !!!
Знам за Фреш Фешън... там много мои приятелки си дадоха парите за едни професионални снимки .. като на всички им бях еднотипни на сив фон и дотам . А като си била в Визаж би ли разказала малко повече и защо не ти е харесало?

да във Фреш Фешън ти снимат фотосесиите която е една главната !!! и после ти казват че трябва да минеш курс който струва 700 лв и след това ти искат 20 лв за да ти качат профила в някакъв сайт където ти качват снимките от фотосесията и ти казват че от тях е това и нататък ще ти звънят фотографи ако те харесат... ии това е всичко САМО ВЗЕМАТ ПАРИ !

а относно за визаж не съм доволна защото да всичко в началото е ОК .. след това започват разголените снимки ( аз за това се отказах) .... но съм чела по форумите че след разголените снимки превръщат моделите си в компаньонки ..... не знам до колко е вярно това но аз съм склонна да вярвам защото всеки търси своята изгодата !