Първоначално написано от
Princessani

Първоначално написано от
thefreak
Аз съм навит, дайте контакти.
После задължително да разкажете как е минало

,може на още някое ''дете'' да рещи да пробва.Предполага се ,че тук е теен форим ,ама нещо неизглежда на такъв.

За да изглеждаш толкова перфекна приятелка ли ще го направиш? И как точно си го представящ ,че ще стане това? Ще дойде друга жена-мъж или и двете ,ще се съблечете и ще започните да се чукате? Как си представяш мъжа ти да тъпче друга пред теб и ти ще се кефиш на това максимално???? Нещо не сващам логиката ?Какво удоволствие ще имаш ти? Дали мъжа ти -приятеля ти ще те уважава повече след това и ще има респект след това от теб?? Вярвате ли си ,че ще го направите без нищо да се промени?
Всъщност ще се кефя да го видя с друга, аз съм тази която настоява, и го искам именно заради него. Чуждо на мен не ми трябва. А и съм водещата във връзката ни. Получавам предостатъчно уважение. Просто искаме да експериментираме. А и логиката няма как да я схванеш , ако не се занимаваш с математика ^^

. Виж, достатъчно уважение от мен получи, мисля, че ти отговорих на повечето въпроси. Надявам се, че си доволна и по-спокойна вече.
Ако някой модератор наминава от тук, нека да изчисти мненията, които не са по темата, благодаря.