.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Каква е причината за омразата към дебелите хора?

Бил съм в доста форуми на отслабващи и редовно се появява някой, който да ти обясни, каква слабоволева свиня си, а видиш ли той ядял по малко и затова тежал 50кг/170 см. В темите за плажуването пък се коментират чужди сланини и как нарушавали естетическото чувство на останалите...

Каква е причината за това озлобление към дебелите хора?

Супер фен Аватара на Di
    Каква е връзката на темата с раздела?

Озлобени завиждащи хора,може би
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Каква е връзката на темата с раздела?

Озлобени завиждащи хора,може би
    За кое да им завиждат? Че са дебели ли??

И аз наскоро си задавах тоя въпрос..Може би, че много се тъпчели
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

е защо да е омраза ? Просто в дебелината няма нищо красиво но тук искам да подчертия според общоприетите стандарти. Представете си че живеем в свят в който да си дебел е красиво . Тогава да си слаб щеше да е гадно хахахах

Град
    Plovdiv
    много ме дразнят клечовци да се подиграват на пълните
    сиг единственото което ме е дразнило в по - пълните е липсата на воля
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

имам някой по-близки хора, на който им се подиграват, че са дебели, но те не са дебели, защото ядат непрестанно а защото имат здравословни проблеми.
    и когато им се подиграват, съм скачала да ги защитавам, защото знам колко е кофти да си отблъснат и никой да не те желае в неговата компания или да си нямаш приятел.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз не ги мразя и незнам отговорът на този въпрос, но си има едно плюсче ако те ядоса такъв и почваш "ае ШОПАР такъв"
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Re: Каква е причината за омразата към дебелите хора?

Цитирай Първоначално написано от CaliforniaLove123
    Бил съм в доста форуми на отслабващи и редовно се появява някой, който да ти обясни, каква слабоволева свиня си, а видиш ли той ядял по малко и затова тежал 50кг/170 см. В темите за плажуването пък се коментират чужди сланини и как нарушавали естетическото чувство на останалите...

Каква е причината за това озлобление към дебелите хора?

Няма задължителна омраза.
    А, който си мисли, че лесно се отслабва, просто не си дава сметка, че всяка физиология е различна - един слабее по-трудно от друг, друг прави мускули по-лесно от трети...Не разбират индивидуалното във физиологията, не им обръщай внимание - толкова им са познанията за човека и тялото.
    Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com

глупостта около мен ме уморява

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма омраза към дебелите. Хората са си хора и за всеки човек се намира неговата си половинка.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Няма омраза към дебелите. Хората са си хора и за всеки човек се намира неговата си половинка.
    Така е, абсолютно съм съгласна. На мен ми е много неприятно, когато някой обсъжда или се подиграва на дебел човек. Само да подчертая, че който на каквото се подиграва - после му идва на главата. И още повече живеем във време в което затлъстяването е глобален проблем, не от естетическо значение, а от здравословно. Нека и не забравяме, че има и болестни състояния, при които се наблюдава свръх тегло.

Цитирай Първоначално написано от spyro
    http://img706.imageshack.us/img706/2866/imag0007ox.jpg

;]

Това дали си дебел или слаб донякъде е генетично предопределено. Не може да искаш да станеш Кейт Мос, когато не си предразположен да бъдеш като нея например. Аз никога не съм имала нищо против по-пълните хора, приемала съм ги с уважение, винаги съм гледала държанието на човек към мен, а не външния му вид.

не са правете,бе..сичките сте големи добряги ама,сериозно,някак си малоумно е да казвате,че ще излезете с някой дебел човечец,само защото има благ характер :/

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    И отделно - в някои общества си падат по закръглени, например либийците в Аджедабия си харесваха за жени такива по 80-90 килца, иначе не била секси...
    Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com

Цитирай Първоначално написано от spyro
    не са правете,бе..сичките сте големи добряги ама,сериозно,някак си малоумно е да казвате,че ще излезете с някой дебел човечец,само защото има благ характер :/
    Излизала съм и излизам - имам приятелки които са по-пълнички какъв е проблема?

Повече от фен
    Това с подигравките е ддз.. тъпо...
    То това дали ще си дебел, или слаб не зависи само от яденето... понякога е просто натура или здравословни проблеми... следствие на вземане на лекарства и т.н. И да се подиграваш на такъв човек е направо жалко, мое мнение.
    Бих се подигравала на грозна прическа... зле гримирано момиче или нещо такова... Ако примерно някоя се е гримирала супер смешно. Това тя си го е направила и може да го промени стига да иска. Не е физическо нещо ( ), че да не може,примерно криви крака, нос или както в случая няколко килограма в повече.
    Пък и манията момичетата да са с мерки 90/60/90 причинява страшни белести.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по принцип дебелите хора са добродушни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    по принцип дебелите хора са добродушни
    само тва им е останало

bilqnavod не говоря за леко пълнички,бирени коремчета,приятно закръглени. и аз имам цифра такива приятели,става дума за ОГРОМНИТЕ,ГИГАНТСКИ,ТИТАНИ ЧНИ туловища.

аз съм излизала с пълнички момчета, даже бяха големи сладури( не прекомерно дебели ест)

А във форумите за отслабване половината са анорексици или близки до анорексия хора.Една позната си броеше грамовете въглехидрати на ден...извинете ама това е ненормално.

П.С.Да си кльощав също не е яко, аз съм като клечка кибрит

Начи искам да кажа, че не мога да понасям дебелите, просто като видя някаква свиня дето и висят сланините от сякъде да се тъпче с хамбургер и направо :Х :Х :Х Особенно пък дебелите момичета не мога да ги трая направо ://

http://vbox7.com/play:3f189a2f

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от z1p0
    Начи искам да кажа, че не мога да понасям дебелите, просто като видя някаква свиня дето и висят сланините от сякъде да се тъпче с хамбургер и направо :Х :Х :Х Особенно пък дебелите момичета не мога да ги трая направо ://

Мда, добре че има и такива атлетични богове като теб, та да слагат ужасните дебелаци на мястото им. Пхах!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от z1p0

Мда, добре че има и такива атлетични богове като теб, та да слагат ужасните дебелаци на мястото им. Пхах!
    Бягай да отслабваш

Мега фен Аватара на babity
    Смешник! К'во се мъчиш да раздаваш форумни шамари? С т'ва спартанско телце сигурно във ветровито време не излизаш.

Спартанско телце??? Аре свиньо, моля те, замълчи. Тва, че нямаш приятели, щото' си дебела като мамут не е мой проблем. Стой си по цял ден пред форума, тъпчи се като прасе и недей писа безмислени коментари. Излизам по което време си искам и не ме е срам от "спартанското ми телце", нещо което ти е непознато, нали? За разлика от някои хора, аз се поддържам и никога няма да стана такъв като теб. Айде сега лягай да спиш и да сънуваш храна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си