- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е причината за омразата към дебелите хора?
Бил съм в доста форуми на отслабващи и редовно се появява някой, който да ти обясни, каква слабоволева свиня си, а видиш ли той ядял по малко и затова тежал 50кг/170 см. В темите за плажуването пък се коментират чужди сланини и как нарушавали естетическото чувство на останалите...
Каква е причината за това озлобление към дебелите хора?
Каква е връзката на темата с раздела?
Озлобени завиждащи хора,може би
не се изказвай неподготвен,прасе
За кое да им завиждат? Че са дебели ли??Първоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
И аз наскоро си задавах тоя въпрос..Може би, че много се тъпчели![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
е защо да е омраза ? Просто в дебелината няма нищо красиво но тук искам да подчертия според общоприетите стандарти. Представете си че живеем в свят в който да си дебел е красиво . Тогава да си слаб щеше да е гадно хахахах
много ме дразнят клечовци да се подиграват на пълните![]()
![]()
![]()
сиг единственото което ме е дразнило в по - пълните е липсата на воля
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
имам някой по-близки хора, на който им се подиграват, че са дебели, но те не са дебели, защото ядат непрестанно а защото имат здравословни проблеми.![]()
и когато им се подиграват, съм скачала да ги защитавам, защото знам колко е кофти да си отблъснат и никой да не те желае в неговата компания или да си нямаш приятел.![]()
Аз не ги мразя и незнам отговорът на този въпрос, но си има едно плюсче ако те ядоса такъв и почваш "ае ШОПАР такъв"![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от CaliforniaLove123
Няма задължителна омраза.
А, който си мисли, че лесно се отслабва, просто не си дава сметка, че всяка физиология е различна - един слабее по-трудно от друг, друг прави мускули по-лесно от трети...Не разбират индивидуалното във физиологията, не им обръщай внимание - толкова им са познанията за човека и тялото.
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
глупостта около мен ме уморява
Няма омраза към дебелите. Хората са си хора и за всеки човек се намира неговата си половинка.
Така е, абсолютно съм съгласна. На мен ми е много неприятно, когато някой обсъжда или се подиграва на дебел човек. Само да подчертая, че който на каквото се подиграва - после му идва на главата. И още повече живеем във време в което затлъстяването е глобален проблем, не от естетическо значение, а от здравословно. Нека и не забравяме, че има и болестни състояния, при които се наблюдава свръх тегло.Първоначално написано от dimitar_ak
Първоначално написано от spyro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това дали си дебел или слаб донякъде е генетично предопределено. Не може да искаш да станеш Кейт Мос, когато не си предразположен да бъдеш като нея например. Аз никога не съм имала нищо против по-пълните хора, приемала съм ги с уважение, винаги съм гледала държанието на човек към мен, а не външния му вид.
не са правете,бе..сичките сте големи добряги ама,сериозно,някак си малоумно е да казвате,че ще излезете с някой дебел човечец,само защото има благ характер :/
И отделно - в някои общества си падат по закръглени, например либийците в Аджедабия си харесваха за жени такива по 80-90 килца, иначе не била секси...Първоначално написано от dimitar_ak
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
Излизала съм и излизам - имам приятелки които са по-пълнички какъв е проблема?Първоначално написано от spyro
Това с подигравките е ддз.. тъпо...
То това дали ще си дебел, или слаб не зависи само от яденето... понякога е просто натура или здравословни проблеми... следствие на вземане на лекарства и т.н. И да се подиграваш на такъв човек е направо жалко, мое мнение.
Бих се подигравала на грозна прическа... зле гримирано момиче или нещо такова... Ако примерно някоя се е гримирала супер смешно. Това тя си го е направила и може да го промени стига да иска. Не е физическо нещо (), че да не може,примерно криви крака, нос или както в случая няколко килограма в повече.
Пък и манията момичетата да са с мерки 90/60/90 причинява страшни белести.
по принцип дебелите хора са добродушни
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
само тва им е останалоПървоначално написано от soul1199
bilqnavod не говоря за леко пълнички,бирени коремчета,приятно закръглени. и аз имам цифра такива приятели,става дума за ОГРОМНИТЕ,ГИГАНТСКИ,ТИТАНИ ЧНИ туловища.
аз съм излизала с пълнички момчета, даже бяха големи сладури( не прекомерно дебели ест)
А във форумите за отслабване половината са анорексици или близки до анорексия хора.Една позната си броеше грамовете въглехидрати на ден...извинете ама това е ненормално.
П.С.Да си кльощав също не е яко, аз съм като клечка кибрит![]()
Начи искам да кажа, че не мога да понасям дебелите, просто като видя някаква свиня дето и висят сланините от сякъде да се тъпче с хамбургер и направо :Х :Х :Х Особенно пък дебелите момичета не мога да ги трая направо ://
http://vbox7.com/play:3f189a2f
Мда, добре че има и такива атлетични богове като теб, та да слагат ужасните дебелаци на мястото им. Пхах!Първоначално написано от z1p0
![]()
Смешник! К'во се мъчиш да раздаваш форумни шамари? С т'ва спартанско телце сигурно във ветровито време не излизаш.
Спартанско телце???Аре свиньо, моля те, замълчи. Тва, че нямаш приятели, щото' си дебела като мамут не е мой проблем. Стой си по цял ден пред форума, тъпчи се като прасе и недей писа безмислени коментари. Излизам по което време си искам и не ме е срам от "спартанското ми телце", нещо което ти е непознато, нали? За разлика от някои хора, аз се поддържам и никога няма да стана такъв като теб. Айде сега лягай да спиш и да сънуваш храна.