- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е причината за омразата към дебелите хора?
Причината ли?Хорските предразсъдъци...Адски тъпо е да съдиш за човек според външността му-опознай характера му,а след това давай мнение за тялото му...И погледни първо себе си и тогава коментирай другитеА на тези,които мразят пълните хора бих казала само,че са супер ограничени сноби,които живеят в някакви изкуствено наложени стандарти и това ще ги погуби някой ден...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Та малко уточно ...омраза към дебелите хора ?..това е клише...подигравка за момента от нямане кво да се прави....и на мен ми се случва...щом искат да съм център на вниманието за там 10 мин ...няма лошо![]()
На мен лично не ми е приятно наистина някой 90 кг на 15 да ми се тъпче с дюнери и бургери...а после да повтаря че ще отслабва....щото ги има такива
ПП: Мисля че е по добре да не определяме хората по външният им вид въпреки че ДА! първото впечатление е от външният вид...Но това да определяш човека по това дали е клечок мускулест или дебел е просто безсмислено(Замисли се и ти малко z1po ако имаш там нещо дето ти чука по главата от вътрешната страна)
Жалка история е да мразиш човек, когото не познаваш лично, заради килограмите му! Има всевъзможни причини за по-голямо тегло и не малко от тях не са свързани с лакомия и мързелПък и всеки си има косури. Един интелигентен човек никога няма да тръгне да реди гадни думи спрямо човек с проблем
Комплексарска история.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Омраза е силна дума и не мисля, че тези които визираш изпитват точно това. Неприязъмът да го наречем към дебелите хора най-често се проявява от недораслите хора или от келешите. Има определена възраст и определени хора за, които външността е идеал и те не са склонни да гледат на човек по друг начин. В крайна сметка всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска и с каквото си тяло пожелае. В случая не критикувам тези хора, просто не мисля, че мнението им трябва да бъде взето под внимание от по пълните.
Не е лоялно, но всичко в този живот се връща![]()
Някой хора харесват да нападат други там където другите проявяват слабост. На пълните хора теглото им е слабост, за това и винаги ще се намери някой да ги жегне там. Това не е омраза към пълните хора, а по скоро желание някой да си вдига самочувствието като атакува слабостите на други хора.
Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !
Права си.. и аз съм свидетел на тия глупости всеки божи ден! Мразят ги защото са различни.. и не разбират, че и те са хора! Но има и хора с акъл които го разбират... и се поставят на тяхното място!![]()
Мен дебелите хора ме дразнат доста, като ги гледам как се тресат като ходат и постоянно си тъпчат нещо в устата. А след това "защо съм толкова дебел/а" е ето зта да ти е*а майката недъгава... ходи да тичаш и спри да набиваш като прасе. Шибани затлъстели лайна...
Стига бе...има такива,които имат здравословни причини за теглото си.Аз не ги мразя,но се дразня,когато се оплакват,че са дебели,а не правят нищо за това.И то само когато знам,че човека няма здравословна проблем.Понякога дори ми става мъчно за тях.Първоначално написано от PartyAllTheTime
Everything changes, but beauty remains ...
метаболизама е яко нещо. Аз си ям кот ща и оставам във форма :д Ако не искате да дебелеете трябва да ядете 3 пъти на ден и винаги различни храни като всяка вечер изпивате 1 чаша червено вино за по-лесното смилане на мазнините и по-дълъг живот. Бтв ако ви се прияде нещо сладко меда му е майката. Пържено и сладко сутрин на гладно никога.
MAPATOHKOBKA
Стига бе...има такива,които имат здравословни причини за теглото си.Аз не ги мразя,но се дразня,когато се оплакват,че са дебели,а не правят нищо за това.И то само когато знам,че човека няма здравословна проблем.Понякога дори ми става мъчно за тях.
Ако има някакъв здравословен проблем, добре... разбираемо до някъде, но това заболяване може да се преодолее или поне намали като се опитва да влезе във форма ама не да си казват "имам заболяване и немога да направя нищо повече... ще продължавам да си ям като прасе и не ми пука"... А също така повечето от тъпите ДЕБЕЛЯЦИ нямат такова заболяване, а просто са си идиоти на който им се яде и не се замислят за нищо!