- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учежници за езикова паралелка
Здравейте дружки тази година съм в езикова паралелка - 8 ми клас ии се интересувам ако някой знае и е учил каква е приблизителната цена на учбниците ? не търся точни числа но да знам как да се ориентирам (учбници 2-ра ръка)![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Хъх, доста.. и аз ще съм 8 клас, но поне едно 200-300 лв. трябва да имаш заделени ;//
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Леле 200 300 тия са луди после защо българите били неграмотни аз ще успея да си ги купя но има деца на който родителите нямат финансовата възможност тва е обир ако наистина са 200 300 лв а и чанти дрехи обувки.
Моите учебници са 108 лева. (чисто нови)
На старо едва ли ще са кой знае колко по-евтини.
Аз мисля че мойте повече от 100 лева няма да са
К'во скачате, всяка година учебниците ви са по 200 лв.+ и без това.![]()
Моите бяха 105...новички...на Opportunities![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Извинявам се но за първа година ще съм осми клас не знаех надявам се че за втораа няма и да бъдаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Извинявам се но за първа година ще съм осми клас не знаех надявам се че за втораа няма и да бъдаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Всичко е скъпо а държавата е бедна как става тоя номер ми е интерсено
Зависи къде учиш, зависи и какви учибници искат. Учебнизите по-езика са около 40-50 лв, нашите бяха 40. Другите предмети, които аз имах в осми клас бяха литература и математика (и музика и т.н.)1 така че не излизат много скъпо срециално за 8-и клас.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мен нещата по ае само са ми 100 кинта ама сичките де
ами новите по английски са г/д 120 лв 3 ъчебника а за др не се притеснявай те са само някой педмети и няма да ти излезе скъпо но за всички поне едно 150 -200 лв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чисто нови ми бяха 120 лева 70-80 да са на втора ръка.![]()
емм добре момчета и момичета благодаря доста вероятно ще предпочета новичк да се взема раликата не е голямаПървоначално написано от spopi
Благодаря пак :П
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
наште са заделили поне 250лв за учебници просто се учудих че само за един предмет са над 100 лв![]()
![]()
Оо, бая ш са. Тия даскали със сяка година се побъркват и се търсат некви "нови издателства", че да немаш избор и да си земеш чистак нов. Миниимум 100лв, ама поне при нас като бяхме подгответа ги давахме на части, смис те беха 3 учебника и за първия 40лв, след 2-3 месеца плащаме втория и т.н... простаци пълни. Ся по немски пак некво ново издателство, даскалите "да го видели кво е" и дадохме си паричките, па даскалиците решиха, че учебника не бил хубав и ш сме си зели един друг, пак ново издателство, та пак парички и тей. Не е лесно да си ученик, т.е. родител на ученик![]()
Егати,моите бяха 54 нови![]()
Егати инфлациите,егати чудото..
На мен само по английски учебниците тая година са ми 130лева, а за другите предмети не зная![]()