- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже с пари!
Първоначално написано от blader
ти ме допълваш прекрасно, мисля че ако с теб се съберем може да си направим стихосбирка с любовни стихотворения![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
а аз тъкмо се подготвих да напиша "и после някой като ти предлага пари за секс не се учудвай" и разбрах че автора е момчеПървоначално написано от IvUsHkA
![]()
![]()
а иначе ми се струва че тва е някво бегло копие на Наско от Кофата
Първоначално написано от BoBa4eWeR
Чакай сега...освен ако не си 'би' не мисля че можеш да се интересуваш едновременно от дамите и от мен...нали разбираш...някакси съм момче ииии...да речем че ограниченото ми и закостеняло мислене не ми дават възможност да отговоря на интереса ти...освен ако не е чисто делови и това за стихосбирката не е било някакъв вид бизнес предложение...иначе Sorry...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Навик...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммммне...избивам комплекси като режа момченца които видимо изпитват само чисти и неопетнени от задни мисли чувства към мен...тъй като на практика за момичетата съм невидим...или просто отчаяно се стараят да са застанали именно срещу слънцето когато погледнат към мен така че факта че не ме забелязват да има напълно логично обяснение...мисля...
echii <3
Явно много говориш и нищо не казваш.. момче в живота за каквото и да се говори става дума за пари ... кви са тея мисли в главата ти не съм умрял от желание да чукам косматият ти задник и да те поливам с бира! ;дПървоначално написано от blader
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
(тая вечер съм решил да изпростявам...пък...)
BabyBluee Ако си момиче имам оферта...
Ставам за гадже...и в момента притежавам около 65 стотинки...които технически погледнато са си пари...
echii <3
А...супер...Първоначално написано от BoBa4eWeR
echii <3
още само 14 стинки и ще можеш да си купиш 2 морени!Първоначално написано от blader
![]()
![]()
Уточнявайте се бе мама му стара...Първоначално написано от BabyBluee
А тъкмо бях почнал да звъня на приятели че ги събирам на купон за да си отпразнувам първия успех в любовта(който си мислех че съм потигнал на скромната цена от 65 стотинки което както и да го погледнем не е много...мислех си че ми е провървяло...защо винаги така се случва...)
echii <3
BabyBluee, леко с изразите, че за някой друг 2 кинта може да са много пари![]()
Последните дни с голяма болка в сърцето го осъзнавам с пълна сила...ядейки филийки с лютеница и пиейки само вода...Първоначално написано от BabyBluee
echii <3
Изумително е колко малоумни теми успяват да се задържат на първа страница толкова време.
Мисля че се дължи на това че хората имаме нужа от място където да се забавляваме като се полигавим...естествено и 'кофата' върши работа но...друго си е да го направиш нерегламентирано...Първоначално написано от mArMaLaDkA
echii <3
то никога не е късноПървоначално написано от BabyBluee
![]()
и аз си търся,ама с много пари
няма да я обичам
не се изказвай неподготвен,прасе
така като гледам жива си ощеПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()