- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже с пари!
след 2 години ще бъде още по-зле, гаранцияПървоначално написано от mArMaLaDkA
К'во е ставало преди 2 години че изтървах?...Първоначално написано от mArMaLaDkA
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Нищо особено. Просто други хора посещаваха раздела и форума като цяло, и беше в пъти по-забавно. ТваЙ.
Чеша си пръстите/търся си приказка/гони ме безсъние/скучно ми е/изнервено ми е.
BabyBluee ясно за 65 стинки не се продаде...я си кажи тарифата, че един приятел има интерес... ноо нещо в границата на разумното се пак да е..
Lexynnka
"в границата на разумното" .. 5 лева?Първоначално написано от L0ST
![]()
мармалад вземи пистолета и лягай ...дано утрешн ият ден бъде благопоучен за теб !
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Аз за 5 лв мога да се наям... разумното е по-малко.. :/Първоначално написано от Lexynnka
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
е то момичето може да може да готви, ти де знайш
BabyBluee, можеш ли да готвиш?
Относно проблемите които сподели...поемам инициятивата да ти помогна да се отървеш от подобен род дразнения...Първоначално написано от mArMaLaDkA
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Мило, съжалявам, че се обърках...ти пари не взимаш, нали..Първоначално написано от BabyBluee
Lexynnka
Да е... ако искам да получа хранително натравяне, мога сам да си наготвя нещо...Първоначално написано от Lexynnka
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
ела до София аз ше те нахраняаз мога да готвя
![]()
![]()
(абсолютно сериозна съм
)
Направете нещо полезно и ми кажете някой хубав филм. Все тая ми е за жанра.
+1Първоначално написано от BabyBluee
Само щастие и споделена любов за теб.Първоначално написано от BabyBluee
Благодарим. Изглежда обещаващо и вече е в процес на теглене.
![]()
филм за скинариПървоначално написано от mArMaLaDkA
аз си го изтеглех ама без субтитри ..
.. ам и така беше як, нищо че не схванах нищо
The Matrix, What's eating Gilbert Grape, The Fountain, Scary movie, Grown ups, Shutter island, The passions of Darkley Noon, National Treasure, Pirates of the Carribbean, Ghost in the Shell...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Мисля че стигат...
echii <3
Блазе ти... Аз като готвя най-много да подпаля апартамента... Нищо ш ти дойда на гостиПървоначално написано от Lexynnka
![]()
Мармаладке:
mirrors, the mist, the shortcut
Lexynnka
^ мани ти тая работа, досега никой не е умирал от гозбите ми, а много хора са ги пробвали...![]()