- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика за мъж?
Никога преди не съм ползвал разни кремове и тем подобни, на 17 съм и доскоро бях добре, но лицето ми стана много гадно-с черни точки и пъпки и тнт някво грубо изглежда-та ми дадоха един каталог на Орифлейм и там като разгледах видях някои работи и реших да ги купя, но незнам дали не съм сгрешил, щото те са дадени като комплект и пише 1-во това да ползваме после онова и тнт и реших да ги купя всичките-може ли малко повече инфо за тях и кое какво означава, щото преди не съм ползвал такива работи
значи пише да си ползват в следният ред
1
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20164
2
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20620
3
http://bg.oriflame.com/products/prod...&prodCode=4776
4
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20176
още не са ми ги донесли, но искам да питам по специялно този матиращ крем кво представлява и лечебения кректор и тоника също-измиващия гел горе долу го схванах за кво е
дали не съм сгрешл кат си ги поръчах, искам за 15 септември лицето ми да е чисто ся е много гадно, както казах-посотянно ми излизат пъпки и черни точкии според мен няма нищо лошо в това, че искам да изглеждам добре-щото на някои сигурно ще им се стори женско да си купувам кремове и разни такива
И тези неща в този ред ли трябва да ги ползвам? Всеки ден ли трябва да ги ползвам? Който е опитвал с нещо такова да сподели има ли ефект?!
Гела за лице - служи за измиване..
Тоника за лице - с памуче си почистваш лицето след като си си измил лицето с гела.
Крема - Мажеш се след като си почистил лицето хубаво
Коректор - Слага се върху пъпките, то е нещо като фон дьо тена - прикирва пъпките, а в случая ги и лекува. Само че се нанася само върху пъпката, а не върху цялото лице.
Сутрин : Измиваш си лицето с гела, след това тонизираш с тоника и като изсъхне слагаш крем. Можеш да сложиш и коректор на някои пъпки
Вечер: Същото.
Колко ти струваше цялата серия?![]()
Ми към 25 лева, но има 20% отстъпка значи 20лв бе там някъде 3 от нещата са 6,50 и кректора е 4,90
Задълително ли трябва сутрин и вечер и всеки ден? Не може ли през ден или пък само веднъж на ден? Например аз искам за 15 сеп и нататък най-вече ся не ми тряя например да почна от 14 или от 13 и дали ще има ефект до 15-ти-щото тогава имам и РДа по принцип лицето ми много се омазнява особенно на слънце да не стане по зле ако използвам тези неща
Е как очакваш за 2 дена да има ефект от коквото и да било?![]()
Какво ти пречи да очнеш да си ги ползваш веднага като ги донесат?
ОМГ Не много ясно.Първоначално написано от mlakniwe2
Като ти ги донесат почваш сутрин и вечер
Като спреш да ползваш продуктите кожата ти най-вероятно пак ще стане пъпчива и гадна
Тея неща се ползват за постоянно, човек. Ако те мързи си стой така
Добре, то за 1-2 седмици ще свършат тез неща, аз няма всяка седмица да давам по 25 лева за кремовепък и няям много пъпки просто ако ми се появят 1-2 и стои много грозно, но черни точки имам доста
аз имах и няква болест на кожата и може и от това да е така-но ми изписаха някви кремове от 40 лева и уж ми мина, но ся пък много гадно ми стана лицето мога да покажа снимка, но не се вижда добре и изглежда, че нищо ми няма на снимките пък не е така
![]()
Ще изкарат поне 2-3 месеца.
Ти няма да изсипваш половината продукт за едно измиване![]()
Икономични са. А и не е нужно само тея неща да ползваш
И е малко вероятно черните точки да ти е махнат от тия продукти.
И дори да ти се махнат, спреш ли да ползваш козметика, за да поддържаш кожата, пак ше стане същото. Кожата трябва да се поддържа постоянно. Да я почистваш редовно най-вече!
И не знам за каква болест да говориш, ама напълно нормално е тийнейджър да има мазна и по-гадна кожа ако не си я поддържа.
Работя с тия простаци и има доста намаления както каза,но зависи кой как ти го продава
Коректора имам в наличност и да ти кажа е малко смотан,но зависи от много неща
За другите неща не съм подготвен да говоря![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Нещата на Орифлейм не ми харесват и поне при мен никога ни са имали ефект.![]()
Защо не използваш мед.козметика?!Запиши си час при дерматолог и той ще ти каже точно какво ще ти помогне.
Как за 2 седмици ще ти свършат бе? Това се ползва месеци.А и както каза KumchoVulcho, винаги може да ползваш и нещо друго. Не знам, 4 продукта на мен например ми се виждат твърде много.