.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Пукнати нокти ....

На краката ноктите ми гледам около средата на самият нокът има няква черта като от напукано само на краката са а не на ръцете на кфо може да се дължи ????

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами, от липса на витамини може би!

Град
    Шумен
    Липсата на витамини са старата представа за обясняване какво са точно тези бели чертички върху ноктите.
    Съвременната представа го обяснява с леки нарушения в клетките в основата на нокътя, които непрекъснато се делят, за да направят нокът.
    И все още не е ясно защо точно така се случва. Поне не е опасно
    Don't deny the obvious...

аз не говоря за бели чертички ! казах че самият нокът последата има линия напукана в буквалният смисъл напукана мога да си я чопля и се чудя от кфо е станало като не сам се удрял никъде а е на всички пръсти на краката ми .........

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    И аз го имах това до преди 2-3 години. С времето се маха.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Варна
    Има едни заздравители.. Като безцветен лак са. Хем правят растежа по- бърз, заздрявяват ти ноктите, ако са чупливи .. иии .. не знам .. може да помогне ..
    Това, което не те убива, те прави по- силен .

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Напуканите или нацепени нокти:
    Сухите и чупливи нокти, които се напукват или нацепват прекалено често, са признак за съществуването на заболяване на щитовидната жлеза. Напукването и нацепването на ноктите в комбинация с появата на жълтеникав оттенък говори за развитието на гъбична инфекция.

Това открих, не знам до колко е вярно и дали наистина това е причината за напуканите ти нокти.. Не знам какво да те посъветвам...най-добре отиди на лекар.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Напуканите или нацепени нокти:
    Сухите и чупливи нокти, които се напукват или нацепват прекалено често, са признак за съществуването на заболяване на щитовидната жлеза. Напукването и нацепването на ноктите в комбинация с появата на жълтеникав оттенък говори за развитието на гъбична инфекция.

Това открих, не знам до колко е вярно и дали наистина това е причината за напуканите ти нокти.. Не знам какво да те посъветвам...най-добре отиди на лекар.

те не са му чупливи и тфа вече взе да се маха и все пак странно защо беше само на краката би трябвало и на ръцете да имам ако е имало някъв проблем ........ и както казах взе да минава такаче ......
    и ми се случва за 1 ви път не е било постоянно ........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си