.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Друго момиче

Гаджето ми много ме кефи и е супер маце,но аз харесвам друга която е супер сладка и е мн начетена.Незная как да постъпя да тръгна с нея и да зарежа моята или да си остана с мойта.Моля ви помогнете.

Аз ще те посъветвам, да послушаш сърцето си, и ако наистина обичаш другото момиче, да кажеш на гаджето си как стоят нещата, без да лъжеш. Ако тя е интелигентна ще те разбере и ще се разделите като приятели.
    Но ако харесваш повече гаджето си, си остани с нея!
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

"Лакомо дупе - кръв сере" както имаше една страра поговорка. Ако не си сигурен, че ще стане с другата, остани си с тая дето си я имаш, че ако я оставиш няма начин тя да не разбере, че си го направил заради друга и е възможно никога да не ти даде шанс да се съберете пак. Но прецени си все пак възможностите сам, а не ни питай нас. Пишеш самовлюбено, сякаш си милсиш, че всичките мацки може да ги имаш, еми пич, не знам. Опитай се да не мислиш позьорски как да ги играеш, ами да се фокусираш върху по-зряло мислене и да... слушай си сърцето, а не други органи.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pubera
    Аз ще те посъветвам, да послушаш сърцето си, и ако наистина обичаш другото момиче, да кажеш на гаджето си как стоят нещата, без да лъжеш. Ако тя е интелигентна ще те разбере и ще се разделите като приятели.
    Но ако харесваш повече гаджето си, си остани с нея!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Sofia
    Можеш и с двете едновременно.А ако имат и лесбииски наклонности,още по-добре

Град
    sofia,bulgaria
    Ами ако наистина харесваш това момиче и го кажи няма да те изяде или поне да се надяваме. А пък ако мислиш че не си заслужава да загубиш гаджето си зареди нея я остави. Невярвам че някой може да ти помогне освен ти самия

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Темата е от преди 1 година.

Град
    Петрич
    Ако си умен добре ще си изиграеш картите а щом твоята е сладка уреди ми я на мене
    Аз съм сянка аз виждам хората а те мене не

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сря Ное 25, 2009
    monikalubenova, сети се кога да го съветваш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си