- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кецове помощ!
чисто черни са най яки :PПървоначално написано от galet0
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
В Разлог имат 3-4 магазинчена с боклуци и тва е.
![]()
gabi7u За теб всики са кифли е.... Аз примерно постояно нося такива.. кецки.. адски са готини и не момичетата с кецки са кифли.. а пиклите които не събуват високите токове... Затва стига проститии...![]()
Мамка му начии, накрая заради вас ще почна с джапанки само да ходя, че аз според критериите ви се кифла се падам![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Не обръщай внимание на глупостите ,които говорят някои хораПървоначално написано от EsteticLoff
То да ти кажа не сме само ние двете ''кифлите''
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Фешънките,дет се водяят тея с многоцветните гривнички и дрехи,според мен най-често носят кецове.![]()
![]()
ами всеки един магазин на конвърс има, а ако искаш по - евтини можеш да потърсиш - по пазари, в магазини булдозер и т.н. винаги има някви подобни. иначе - тва не са нито кифленски,нито пънкарски, тва са си за обикновени момичета, или по - скоро за гореспоменатите ОРИГИНАЛНИ дето сичките се носят ШАРЕНИ и ходят с ГРИВНИЧКИИИ и с КЕЦКИИИИ![]()
![]()
чудя се колко зле трябва да си,за да дадеш 100 лв за гуменки... които са грозни на всичкото отгоре..Първоначално написано от britzy
гуменки има абсолютно във всеки магазин за обувки
Да, но някои са такива боклуци.Първоначално написано от guinessgirl
Въпреки че и аз не бих дала толкова пари за най-обикновени гуменки.
Момичето ви пита къде да намери такива обувки вие почнахте да говорите за кифли, метъли и кво ли още не. Тука от всяка тема излиза някакъв спор.
По темата нямам едия какви магазини има в Разлог, но тук дори в най-обикновени магазини съм виждала. в различни цветове. Просто ако не сие излезнала, излез и разгледай.
Благодаря за отговора MissNothingНаистина разбрах от няк0лк0 мнения къде м0га да намеря това което търся .. Благ0даря за мненията ви .. но и аз като вас НЕ съм съгласна , че х0рата, които носят такива кецове са Кифли!!